А1 Македонија

Катастрофа е овај самсунгот. Алкателот претходната недела им беше подобар, па уште и поскап им е овој :facepalm:

Да ама читам дека на алкателот не може да му се извади батеријата.

Гледам и S4 почнале да го даваат на рати и им е 28.000 ден, која будала ќе го купи кога LG G3, Note 3 и S5 се поевтини. :D

Да ама читам дека на алкателот не може да му се извади батеријата.

Гледам и S4 почнале да го даваат на рати и им е 28.000 ден, која будала ќе го купи кога LG G3, Note 3 и S5 се поевтини. :D
Јаката работа. Се се вади, носи го на сервисер да видиш дали не се вади :) На сите речиси флегшип телефони не се вади батеријата: Sony Xperia Z2, Htc One M8, Iphone 5s итн..[DOUBLEPOST=1410261121][/DOUBLEPOST]И уште нешто. Г3 моментално е десет пати подобар од С5.

Јаката работа. Се се вади, носи го на сервисер да видиш дали не се вади :) На сите речиси флегшип телефони не се вади батеријата: Sony Xperia Z2, Htc One M8, Iphone 5s итн..[DOUBLEPOST=1410261121][/DOUBLEPOST]И уште нешто. Г3 моментално е десет пати подобар од С5.
Сервисер да знам, инаку мислев на секојдневно вадење на батеријата за полнење.
Негативно искуство имам со полнење на батеријата додека е во телефонот, ми изгоре телефонот и батеријата.

Од Note 4 тешко. :D

Сервисер да знам, инаку мислев на секојдневно вадење на батеријата за полнење.
Негативно искуство имам со полнење на батеријата додека е во телефонот, ми изгоре телефонот и батеријата.

Од Note 4 тешко. :D
Се сложувам за Note 4, па и Note 3. Едино тие телефони вредат од Галакси серијата.

Само да ви кажам. Од оваа недела, (сменет е пакетот 666 ) во ВИП, сега се добиваат 9GB 4G LTE со целосна брзина т.е. не е лимитиран на 4 мегабита, а се конектирате на 4G/LTE, проверно го имам пакетот.

1lCjeeQ.png

Друже, прееска баш зедов uSim и нешто нејќе да ми повлече 4G/LTE на iPhone 5s. На тој пакет сум 666 од пред 2 месеци.

Нема за iOS уреди кај VIP подрдршка за 4G....тоа е.

Јави се во централа, можеби ќе апдејтуваат мрежата во блиска иднина. Колку ти мери на Speedtest?

Прееска 1 мегабит. Толку е, стандардна брзина во оптеретен 3G (преку ден) ццц

Постирав мои резултати по грешка во темата за One, кај мене е просек некои 20 мегабита, на апдејтуваниот пакет сум од пред 2/3 дена, ако не си на тој пакет од скоро, дури и со друг телефон нема да добиеш 4G LTE.

На 666 сум од jули мислам, еден другар зеде после мене исто, на Sony имал 4G

Би било многу глупо така селективно да даваат 4Г само на нови корисници, а на тие од пред месец-два-три да не даваат. @STEALTH нешто има со ајфоните, ама ваљда ќе се оправат. Ја поддржуваат фреквенцијата за 4Г. И самите нудат ајфон, нема логика да нема и за нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom