- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.976
- Поени од реакции
- 25.639
Л А Ж Е Ш !
Лажам. Друга ми беше поентата, не секој цели кон тоа да има деца.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Л А Ж Е Ш !
Зависи у која наслеба. У Ѓорче играта ја викаат површка, а у Кисела вода замочник.У Скопје како гу викате џамију, онуј игру сс пет мали керамидчиња кои треа да ги ставиш едно врз друо а да не те погодиф противници сс топку. Текнуе ли ви?
За разлика од тебе јас имам убави спомени од времето поминато во школување.Јас многу жалам што бев у средно и на факултет!
Сакаш да ми кажеш дека без факултет нема дружење?За разлика од тебе јас имам убави спомени од времето поминато во школување.
Предавања,,,, дружење за време на паузите, ... кафе во бифе.... или пиво....за појадок бурек... чорба
Навечер, кино.... театер, опера,, прошетки
Одење во диско, муабети, шеги и вицеви....
Дружењето со млади, сите се млади околу тебе, многу млади другари
И надеж ... сите бевме полни со надеж за убава иднина
Има, ама со кого ќе се дружиш ако не студираш?Сакаш да ми кажеш дека без факултет нема дружење?
.
Нешто порадикално, а да не е љубовна, или можеби сексуална авантура?Поради недоволна изживеаност, претпоставувам.
Дали би направил нешто порадикално? Некоја неостварена авантура можеби(не мислам на љубовна)?
Признавам сакам сеа да имав завршено средно.Сите сакате да бидете на мои години. Епа, љубоморете.
Темава очигледно е за лица над четириесет години(најмалку), така да не се мачи да пишуваш ако си некој дваесетгодишен лигуш.