Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
А кажи ми пријателе зашо ти се искрено потребни 3 профила ?
Колку мислиш дека дневно можеш да направиш со 3, споредбено со еден (ако го добро работиш да си со фулл Success rate) ?
Јас неодамна почнав таму, и после првите 20тина таска (кои беа стварно смешни) - ме стави во ова шо им е HireGroups и сега таму има доста доста поскапи и подобри таскови.
Веќе имам околу 5ипол долара, па чекам да дојдам до 10$ и да побарам исплата...

Зборот ми е, ако си работиш еден профил како што треба - со тој еден ќе заработиш многу повеќе отколку да се заебаваш со 3 различни...

Башка шо не е само ИП адреса по која можат да, тука имаш МАС адреси, колачиња глупости.. така да ако сакаат (ако им станеш само малце сумњив) да те проверат еднаш „рачно“ - сигурно ќе те откријат и ќе ти летнат сите 3 акаунта.. а веројатно ќе добиеш и некој БАН да не те спаси ни менување ИП ни ПЦ...

Искрено, ако имаш на некој онака што тепа по цели денови на нет - дај им ги другите 2 и нека кликаат, па макар и безвеза.. може ќе направат некоја пара.. а на крај може ќе се смилуват да ти ги пратат тебе :Dd

------------------------

п.с. побарав пред некој ден исплата од PaidVerts онака чисто да видам што-како-колку време ќе чекам - и стигна за нецели 2 дена :)

Grextmv.png

@NaughtyByNature ти пријателе, не вадиш некоја пара од таму.. дај кажи што како ти оди.

А кажи ми пријателе зашо ти се искрено потребни 3 профила ?
Колку мислиш дека дневно можеш да направиш со 3, споредбено со еден (ако го добро работиш да си со фулл Success rate) ?
Јас неодамна почнав таму, и после првите 20тина таска (кои беа стварно смешни) - ме стави во ова шо им е HireGroups и сега таму има доста доста поскапи и подобри таскови.
Веќе имам околу 5ипол долара, па чекам да дојдам до 10$ и да побарам исплата...

Зборот ми е, ако си работиш еден профил како што треба - со тој еден ќе заработиш многу повеќе отколку да се заебаваш со 3 различни...

Башка шо не е само ИП адреса по која можат да, тука имаш МАС адреси, колачиња глупости.. така да ако сакаат (ако им станеш само малце сумњив) да те проверат еднаш „рачно“ - сигурно ќе те откријат и ќе ти летнат сите 3 акаунта.. а веројатно ќе добиеш и некој БАН да не те спаси ни менување ИП ни ПЦ...

Искрено, ако имаш на некој онака што тепа по цели денови на нет - дај им ги другите 2 и нека кликаат, па макар и безвеза.. може ќе направат некоја пара.. а на крај може ќе се смилуват да ти ги пратат тебе :Dd
Барај исплата кога ќе собереш повеќе од 10$. Како што прочитав може да чекаш до 30 дена за да ти стигнат парите... Јас побарав исплата на 29.08 за 33$ и уште чекам.[DOUBLEPOST=1410092100][/DOUBLEPOST]
Барај исплата кога ќе собереш повеќе од 10$. Како што прочитав може да чекаш до 30 дена за да ти стигнат парите... Јас побарав исплата на 29.08 за 33$ и уште чекам.
Не ти се исплати да чекаш месец дена за само 10$....

Некоја страна за правење пари онлајн ама да НЕ е птц, фивер, youtube? :D
cpa? Работа како freelancer на сајтови како odesk на пример?
Envato makretplaces (Заедничко име за сајтовите> GraphicRiver, ThemeForest ...) и слични сајтови ако те бива за дизајн..

cpa? Работа како freelancer на сајтови како odesk на пример?
Envato makretplaces (Заедничко име за сајтовите> GraphicRiver, ThemeForest ...) и слични сајтови ако те бива за дизајн..
Тоа odesk нели е слично како фивер, на фивер не можам да се пробијам никој ми нема купено од гиговите.
Прво нешто што ми текнува што можам, да едитирам HTML темплејти, не ептен да направам нов туку обично едитирање што не секој го знае, не ми се објавува гиг за тоа на фивер пошо 1-2 саати ми требаат за еден темплејт целосно да го средам а само за 3 долари..(пошо само 3 земаш од тие 5) А за тоа не знам никакви страни.
Друго не ми текнува што би можел..

Тоа odesk нели е слично како фивер, на фивер не можам да се пробијам никој ми нема купено од гиговите.
Прво нешто што ми текнува што можам, да едитирам HTML темплејти, не ептен да направам нов туку обично едитирање што не секој го знае, не ми се објавува гиг за тоа на фивер пошо 1-2 саати ми требаат за еден темплејт целосно да го средам а само за 3 долари..(пошо само 3 земаш од тие 5) А за тоа не знам никакви страни.
Друго не ми текнува што би можел..
Поточно добиваш 4 долари:-) PeopleperHour.com, elance.com, seoclerks.com...

Нова ПТЦ страна, изгледа доста „обеќавајучи“ :)
Уникатна скрипта (ако не и е и нивна лична, прв пат гледам ваков дизајн), доста футуристички изглеа... вчера им е официјалнио Launch Day, па ѕирнете ја, ништо не ве чини..
Тврдат дека имат одма и инстант сервиси - но ќе треба да заработиме некој долар прво за да го провериме тоа..

Поточно добиваш 4 долари:) PeopleperHour.com, elance.com, seoclerks.com...
Ова peopleperhour ама е некако глупо да објавиш што нудиш. Имам видео што треба да го ставам а тоа ми дава опција да се снимам со камера или да ставам текст

Нова ПТЦ страна, изгледа доста „обеќавајучи“ :)
Уникатна скрипта (ако не и е и нивна лична, прв пат гледам ваков дизајн), доста футуристички изглеа... вчера им е официјалнио Launch Day, па ѕирнете ја, ништо не ве чини..
Тврдат дека имат одма и инстант сервиси - но ќе треба да заработиме некој долар прво за да го провериме тоа..
Убава работа е ова PTC сајтовиве, исплатлива. Да си направам еден ваков сајт, за неколку месеци гарант ги збирам околу 30 000 верни кликачи (индијци, македонци, тунгузијци...). Секој од нив upgrade на акаунтот да направи по $5, тоа ти се $150 000, плус тука додај уште толку (дури и повеќе) од advertiser-и што ќе се рекламираат, тоа ти се $300 000 за неколку месеци, ете и година нека биде.

Мојата работа ќе биде само додавање на реклами од нови advertiser-и, ништо друго. И еден ќе вработам да прави исплати и то е то. Па ако им накачам цена на рекламите, од $0.0000007 на $0.0007, па то ќе биде лудило, ќе се тепаат кој попрво да се регистрира.[DOUBLEPOST=1410132434][/DOUBLEPOST]
ako mozi nekoj da objasni za ptcircle

1zggh0l.jpg

Последно уредено:
Ова peopleperhour ама е некако глупо да објавиш што нудиш. Имам видео што треба да го ставам а тоа ми дава опција да се снимам со камера или да ставам текст
Таму не ти се свиѓа, онаму не ти се свиѓа, епа не работај ништо што да ти кажам. Ако направиш добро видео за објаснување на твојот гиг, ќе се пробиеш многу на фивер

Sent from my iPhone using Tapatalk

Таму не ти се свиѓа, онаму не ти се свиѓа, епа не работај ништо што да ти кажам. Ако направиш добро видео за објаснување на твојот гиг, ќе се пробиеш многу на фивер

Видеото на фивер ми е анимирано, и мислам дека е добро и ретко некој го има тој гиг пошо правено е со програм излезен пред 1 недела што го купив, па ете ни 1 ми го нема купено. Имам и други али тие се нешто сосем трето и од тие ништо.

Видеото на фивер ми е анимирано, и мислам дека е добро и ретко некој го има тој гиг пошо правено е со програм излезен пред 1 недела што го купив, па ете ни 1 ми го нема купено. Имам и други али тие се нешто сосем трето и од тие ништо.
Напиши добра скрипта на гигот , во врска со тоа колку искуство имаш, дрка нудиш 100% сатисфакција во купувачите и други работи

Напиши добра скрипта на гигот , во врска со тоа колку искуство имаш, дрка нудиш 100% сатисфакција во купувачите и други работи

Нема врска што и да пишувам, има некои по 1000 продажби имаат на гигови а немаат никакви скрипти пишувано.

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom