Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега кога сите 3 страни се scam имаш да кажиш нешто?@Stranger :
Пријателе жал ми е што си имал вакво искуство.. и уште повеќе ми е криво што ги демотивираш вака луѓево ... ако ти не си успеал.. или си зезнал работа.. или не си укапирал како функционира целата оваа шема - не значи дека и другите ќе заебат.. нели?
Жив пример сум ти јас.. од Април вадам константо пари од двата сајта.. и имам заработено преку 500$+ за 2-3 месеци ОД времето на вложување свои пари (имам вложено 170$, Golden на 2та сајта и нешто ситно реферали).
Така да ако не ти се верува слободно дојди ќе те уверам во моите секојдневни заработувања..
Ќе ти покажам меилови за исплатени пари.. за истите тие пари потрошени преку Нет+ картичката и што ли уште не..
1. Probux
2. Zapbux
3. Fusebux
4. Neobux - (на овој не си губи време регистрирајки се)
И јас истото ќе го пишував хахахах.... за пробукс нз сеуште се надевам дека не се станати скам.... а fusebux и zapbux разбрав страните биле closedСега кога сите 3 страни се scam имаш да кажиш нешто?Сега кој ке му ги врати парите на тие шо ги убедваше да вложат пари?
Дизајн еКако сакаш, вчера правев размена со еден со надеж дека ќе почнат порачки, па да видиме..
А во кој дел ти е гигот? Дизајн, ова она..?
Што кажа со ова сега само ти си знаеш. Каква шанса ти даваат фивер жити се, и не ми одговори на она што ти го пишав пред 5-6 поста. БЕЗ ПРОМОЦИЈА НЕ БИВА. НЕ ТИ ПАЃААТ ОД НЕБО КУПУВАЧИ, па колку и да ти е оригинална идеата, како мојот нов гиг на пример. На сликата горе ти пишува убаво, 100к импресии толку к вјус толку ова толку она и викаш сами толку ти се направија а? Најде на кого да продаваш приказни..Дизајн е
![]()
Еве слика од пола месец заработка. Значи фивер даваат шанса , само треба да се искористи
Sent from my iPhone using Tapatalk
И јас истото ќе го пишував хахахах.... за пробукс нз сеуште се надевам дека не се станати скам.... а fusebux и zapbux разбрав страните биле closed[DOUBLEPOST=1410290282][/DOUBLEPOST]И да прашам нешто...дали некој знае некоја страна на која можам да купувам и плаќам во биткоин: И зошто на Паидвертс ми зема многу поени од 3000 на 1000 стигнав а секој ден ги кликам ... :/ Кој знае нека одговори фалааа...
![]()
Каква промоција бе дечко?!Што кажа со ова сега само ти си знаеш. Каква шанса ти даваат фивер жити се, и не ми одговори на она што ти го пишав пред 5-6 поста. БЕЗ ПРОМОЦИЈА НЕ БИВА. НЕ ТИ ПАЃААТ ОД НЕБО КУПУВАЧИ, па колку и да ти е оригинална идеата, како мојот нов гиг на пример. На сликата горе ти пишува убаво, 100к импресии толку к вјус толку ова толку она и викаш сами толку ти се направија а? Најде на кого да продаваш приказни..
Да работеше за фивер волку немаше да ги фалиш
јас лани напраив малце помалце пари од твоиве за 2 месеца на јутјуб и шо треба сеа да се помочам како јутјуб дава шанси да праиш пари само треба да ја искористиш, оди бегај.
Со македонско знаме си? Пошо ја не бев со македонско на мојот успешен профил. Да се ставам US/UK малце ми е нереално, бидеќи ќе ме сумат дека не сум натив спикер.Каква промоција бе дечко?!
Имаме видео со добро портфолио, и добар дескрипшн на гигот и тоа е се. Бевме преку 3-4 пати промоторани на меил пораките од фивер. И како што реков, 1 недела си на рекомендед, и од тсму се тие виевс. Моментално сме нс прва страна на хајг рејтинг.
Исто така, ако објавам некоја сума, не значи дека се фалам, туку давам доказ дека може да се праваст озбилни суми на фивер.
Значи сакав само да кажам дека ви треба добро видео и добар дескрипшн на гигот. Да помогнам на лугето што сакат да започнат со работење на фивер. А ти како сакаш така свати си го.
Со македонско знаме си? Пошо ја не бев со македонско на мојот успешен профил. Да се ставам US/UK малце ми е нереално, бидеќи ќе ме сумат дека не сум натив спикер.
А секој ли е 1 недела на recommendedКаква промоција бе дечко?!
Имаме видео со добро портфолио, и добар дескрипшн на гигот и тоа е се. Бевме преку 3-4 пати промоторани на меил пораките од фивер. И како што реков, 1 недела си на рекомендед, и од тсму се тие виевс. Моментално сме нс прва страна на хајг рејтинг.
Исто така, ако објавам некоја сума, не значи дека се фалам, туку давам доказ дека може да се праваст озбилни суми на фивер.
Значи сакав само да кажам дека ви треба добро видео и добар дескрипшн на гигот. Да помогнам на лугето што сакат да започнат со работење на фивер. А ти како сакаш така свати си го.
А секој ли е 1 недела на recommended
![]()
сфати*
Плус, ти ги разгледав логоата што си ги праел, ваљда сам ги правиш не користиш темплејти. Не ми е јасно покрај стотици вакви гигови како твојов за толку кратко време е толку успешен.