Формула 1 - сезона 2014

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Rosberg :facepalm: Како ботски падна на притисок...
Младиве изгазија пак, Ботас лош старт но надокнади со тоа што го исцеди болидот и поради загубата на стартот четврто место му беше максимум.
Рикјардо дежа ву, го изгази Фетел пак и го удри максимумот.
Магнусен топ што е агресивен и све тоа али мора да ги научи правилата.
Ферари неќам да ги коментирам.

Замислете што ќе беше на Монца, ако Ферари имаше 1-2 на подиум. :vozbud:

ova kompromisno resenie da ne im e u mercedes, na isto mesto 2 pati gresi rosberg, ne vadam masonski zagovori ama ima osnova da se tera muabetov a gledam i na netov mnogumina se somnevaat, pogotovo zasto apla pederski bese osteten luis na prethodnata trka, pa vaka za mir u kukja.

ova kompromisno resenie da ne im e u mercedes, na isto mesto 2 pati gresi rosberg, ne vadam masonski zagovori ama ima osnova da se tera muabetov a gledam i na netov mnogumina se somnevaat, pogotovo zasto apla pederski bese osteten luis na prethodnata trka, pa vaka za mir u kukja.
И мене ми е сомнително тоа со Розберг и првиот свиок, ама ајде. Го дадоа на преносот Тото Волф во моментот кога Хамилтон го помина Розберг (кога Розберг го скрати првиот свиок), чоеков ептен пресреќен беше. Ептен матна е ситуацијава...

Па ништо чудно ептен некако ботски заборави да закочи Розберг.

И мене ми е сомнително тоа со Розберг и првиот свиок, ама ајде. Го дадоа на преносот ТотоВилф
Насмеан беше, можеби среќен што Розберг попуштил :)

Па ништо чудно ептен некако ботски заборави да закочи Розберг.

Насмеан беше, можеби среќен што Розберг попуштил :)
Па како што и реков погоре: Ептен е матна ситуацијата во Мерцедес. Тоа на Розберг 2-ор пат му беше да го скрати тој свиок, првиот пат Розберг беше 2 сек. пред Хамилтон, и го скрати свиокот, и чудно ми падна тоа што Хамилтон не се бунеше за тоа кратење на Розберг...

Како се деси претекнувањето? Не бев во можност да гледам, видов Розберг на почеток кога утна со кривината, сега читам пак нешто слично се десило...

Како се деси претекнувањето? Не бев во можност да гледам, видов Розберг на почеток кога утна со кривината, сега читам пак нешто слично се десило...
Тотално исто се случи. Розберг беше 1-рв, Хамилтон 2-ор, 0.5сек беше разлика. Розберг не влезе во свиокот, односно продолжи и изгуби многу време низ стиропорните препреки, а Хамилтон си продолжи низ свиокот, беше побрз од Розберг и излезе пред него.

ова е прва незавршена трка на алонсо ако не се лажам.
се повеќе и повеќе не ми се допаѓа магнусен иако сум голем фан на мекларен.
напред ботас и вилијамс, .l. за ред бул и рикиардо.

Мислам дека овој стручниов коментатор што е на МТВ 1 да им го дадат во Ферари ке имаат поголем успех -_- Страшно ме нервира од дете навивам за Ферари и Монца стазата не знам при срце ми е .. на неа да не успеат барем во ТОП 5 ... страшно се радуваме на крај Кими што влегол во бодови. Инаку што ги изгледав последните 15 круга Рикиардо очигледно може да почне да држи лекции ама само на Ветел :P Шега на страна озбилно браво за дечкото Магнусен, надежен ама страшно ме иритира кога го гледам што прави и не му е прв пат, Форс Индија капа доле добро извозија, Вилијамс очекувано заради моторите на Мерцедес сега следува Сингапур, стаза на која секогаш има интересни ситуации една од малкуте во Азија која има гледачи. А ова денска на Монца е чист показател дека треба да ги исфрлат Арапиве и да вратат уште некоја легендарна стаза од Европа.

(1)Мислам дека овој стручниов коментатор што е на МТВ 1 да им го дадат во Ферари ке имаат поголем успех -_- Страшно ме нервира од дете навивам за Ферари и Монца стазата не знам при срце ми е .. на неа да не успеат барем во ТОП 5 ... страшно се радуваме на крај Кими што влегол во бодови. Инаку што ги изгледав последните 15 круга Рикиардо очигледно може да почне да држи лекции ама само на Ветел :P Шега на страна озбилно браво за дечкото Магнусен, надежен ама страшно ме иритира кога го гледам што прави и не му е прв пат, Форс Индија капа доле добро извозија, Вилијамс очекувано заради моторите на Мерцедес сега следува Сингапур, стаза на која секогаш има интересни ситуации една од малкуте во Азија која има гледачи. (2) А ова денска на Монца е чист показател дека треба да ги исфрлат Арапиве и да вратат уште некоја легендарна стаза од Европа.
(1)Зошто? :P Не сум баш сигурен
(2)Епа Берни за тоа следново ќе го каже? :icon_lol: Парички од каде бре? :icon_lol::pipi:
Bernie-Ecclestone-Might-Face-10-Years-In-Jail-05.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom