Струмикс
Еден...не го знаеш!
- Член од
- 9 декември 2005
- Мислења
- 13.811
- Поени од реакции
- 3.346
У тој филм сум моментално...
У тој филм сум моментално...
Уффф, ме прочита вака ќе се правам. Затоа ја пуштам! хахахах,
за ваква брада , бубрег !!!
Се нафрлаш од стрес и потење, јас ја пуштам веќе 2 години (ја тримам повремено, не ја пуштам до земја) па немам проблеми со нафрлување. Се случува кај мустаќот да се нафрлам понекогаш, ставам бекутан крем и проаѓа.Што ставате за да не ви се нафрлува лицето ? јас веќе некои 3 недели ја пуштам,и не гледам дека сум нафрлан ама сите ми зборат дека ќе се нафрлам,бидејќи имам по 5-6 тренинга неделно,+ иде лето се затоплува времето и од потењето наводно ќе сум се нафрлал ? сакам да ја пуштам до 18 мај,тогаш ми е матура,па тогаш на бербер ќе ми ја среди со машинка,ама до тогаш сакам да ја пуштам...имам крема многу добра од афродита,ама не знам дали се става врз брада ?
абе фала Богу уште не сум нафрлан освен да,таму кај бркот ама се средува тоа...битно ми е да не се нафрлам ептен на образите,мада и нема да се приметува до толку од брадата...паметно ли е да ја пуштам до 18ти мај,до матура,па да ме среди берберот ? или нема да ми има разлика ако ја потскратам сега ?Се нафрлаш од стрес и потење, јас ја пуштам веќе 2 години (ја тримам повремено, не ја пуштам до земја) па немам проблеми со нафрлување. Се случува кај мустаќот да се нафрлам понекогаш, ставам бекутан крем и проаѓа.
Јајца мачкај на лице.[DOUBLEPOST=1432316307][/DOUBLEPOST]ајде некој совет фрлетеси како побрзо да ми никни брада, иам само долу на чеканката и бркчината ми се зацрнети, али го неам то шо го сакам, најверојатно хормонски иам некој проблем шо слабо иам брада.
Другариве се сите со брада 20 Години сум, а и премногу сакам брада. Некој ми викаат бричија секој 2ор ден, други вика немало врска бричејнето, 3ти вика јајца мачкај на лице хормонски биле. БЛА БЛА !
ако некој од вас има предлог нека си кажи. Али сериозно
Јас па на 2-3 дена. Не дозволувам асално да ми подникне. Сега сум голобрадо момченцефурав брада до пред месец и нешто скоро пола година, дали дека зима па ладно ми беше или дека ме личело пошто имам добра брада и сите ми ја фалат. Некако на крај ми стана досадно плус боцка и треба да ја одржаваш па се откажав и сеа удирам брич на 2 недели.