Fantasy European Qualifiers (France 2016)

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.810
Поени од реакции
60.211
Дани е на rampage со игрициве :D

5 на јаху, 4 од црногорецот, 3 од УЕФА, англиска втора, трета и четврта лига (3 во 1 е таа), и ФПЛ од 2 профила :D

Ваљда не заборавив некоја :D

bOpwe87.png

Да не праам слика..

Карнезис
Холебас - Рамос - Влар
Милер - Де Брујн - Михтаријан - Јармоленко
Ибрахимовиќ (С) - Џеко - Руни​

Да не праам слика..

Карнезис
Холебас - Рамос - Влар
Милер - Де Брујн - Михтаријан - Јармоленко
Ибрахимовиќ (С) - Џеко - Руни​
Колку глуп испаднав само ич не ми текна да проверам кој со кој игра и го ставив Ибрата капитен, а Германија може 5 да даде денес. Грците примија гол, а ние залетавме и голман и одбрана од нив. :D

Колку глуп испаднав само ич не ми текна да проверам кој со кој игра и го ставив Ибрата капитен, а Германија може 5 да даде денес. Грците примија гол, а ние залетавме и голман и одбрана од нив. :D

Без грци во одбрана, не ја бива играва.

Пази Гибралтарциве кога ќе отидат во некој длабок минус... или Сан Марино, Фарски...
Па и на нив им ставиле цена по 3-4м... :(

Милер ми е капитен мене. Ваљда може и тука како на ЛШ, стави ги сите што играат денес, па кој ќе оплеска смени го со некој што игра утре :D

Не сум се пофалил.
Untitled.jpg

Без грци во одбрана, не ја бива играва.

Пази Гибралтарциве кога ќе отидат во некој длабок минус... или Сан Марино, Фарски...
Па и на нив им ставиле цена по 3-4м... :(

Милер ми е капитен мене. Ваљда може и тука како на ЛШ, стави ги сите што играат денес, па кој ќе оплеска смени го со некој што игра утре :D

Не сум се пофалил.
Ова е за следно коло тим бе :D
Германија-Полска у следно коло играат а ? Јако ќе биде да се гледа Полјаци како играат против Послска :D

@ManUtdChampions Ај па и ти колку сериозно си ја сфатил играва и така малку ја играат а и секако ќе заборавиш на играва до крај на квалификациите :D

Ова е за следно коло тим бе :D
Германија-Полска у следно коло играат а ? Јако ќе биде да се гледа Полјаци како играат против Послска :D

@ManUtdChampions Ај па и ти колку сериозно си ја сфатил играва и така малку ја играат а и секако ќе заборавиш на играва до крај на квалификациите :D

Истиот е и за сега де :D
Го сликав во my team, а не во latest points

...А и така не може прв да биде[DOUBLEPOST=1410118245][/DOUBLEPOST]Ги исплукав Фарски и ете ги гол дадоа :notworthy:

Колку треба да си глуп да губиш од Фарски Острови :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom