- Член од
- 8 септември 2011
- Мислења
- 3.675
- Поени од реакции
- 2.622
Ајде на Слован Братислава нека падни уште еден гол, ги изиграв со Кајзерслаутерн 1-1, 10 минута 2-0 водат овие, па право да мислам нов тикет.
Barnet vs Alfreton 1-1
Bristol City vs Scunthorpe 1
Исто треба да тепаат и
Hingis/peneta 1
Cardiff vs Hull 1
Сите четири прават 11 коеф, но најубаво е да се изиграат како дабл.[DOUBLEPOST=1410028065][/DOUBLEPOST]
Barnet vs Alfreton 1-1
Bristol City vs Scunthorpe 1
Исто треба да тепаат и
Hingis/peneta 1
Cardiff vs Hull 1
Сите четири прават 11 коеф, но најубаво е да се изиграат како дабл.[DOUBLEPOST=1410028065][/DOUBLEPOST]
Џокович-Нишикори границата е 33.5, премногу сигурен сум дека ќе испадни +.
Последно уредено:

Се дојде еднаш до бараната сума ама се прокоцкаа парите.Плус тогаш не планирав да одам на повисоки влогови ми се чинеше така ќе си терам.
Мене ми се дава моја 1000ка? Јас ти кажувам која е логиката другарче и да почните да ги цените, а не да ги потценувате парите и да сфатите дека коефициенти од над 5 станаа речиси невозможно да се погодат. Лично за мене е доволен и 1.5 коеф (кој што е голем коеф реално), сум одел и за 200денари ќар да си ги земам и ќе одам од кладилница, а еден идиот пред 2 години го отерав упм на каса бидејќи ми искоментира дека тикет кој ми беше уплатен на (200денари добивка 380) било глупост и не вредело да се замарам ( а истиот тој работи за 9000цел месец поточно пола ден седи за тие пари јас што ги зедов во 2 сати дури да заврши тој еден натпревар и за мене како студент и тие беа доволни ако беа почесто во мој џеб).