Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Федерер сабајлево играше премногу променливо, премногу варирање во неговата игра, и затоа не би идел на дуплирање со него.
Oд друга страна, Чилиќ пак е полн со самодоверба и самиот вика дека го игра најдобриот тенис во кариерата.

The 25-year-old said he was at his best in New York, but refused to be satisfied too easily.
"I feel I'm playing probably the best tennis of my career. I think what helped me also was the consistent play over last five, six months," Cilic said.

3.5+ сета на 1.60 ми е предобар коефициент за играње.[DOUBLEPOST=1409970521][/DOUBLEPOST]Иначе, Галакси 4+ 2.90 во Спортлајф,,,[DOUBLEPOST=1409972328][/DOUBLEPOST]Црвен у прва минута и пенал.:ROFLMAO:

Последно уредено:
Џокович-Нишикори границата е 33.5, премногу сигурен сум дека ќе испадни +.

Џокович-Нишикори границата е 33.5, премногу сигурен сум дека ќе испадни +.
Немој да бидеш :)
Ноле е машина,ги изработи сите до сега максимално коректно и брзо,со исклучок на тај брејковите со Мареј додека Нишика играше многу тешки утакмици(Раонич 3-2,Вавринка 3-2) и мислам дека е изморен.Прв сет може да се држи и ако тука не направи нешто повеќе,понатака нема што да бара.

Latina-Crotone 2
Neznam zosto ali mnogu me vlece deka ovde ke ide dvojka. Premnogu gi potcenija Crotone i im davaat koeficient 4.75 na BET365

Федерер сабајлево играше премногу променливо, премногу варирање во неговата игра, и затоа не би идел на дуплирање со него.
Oд друга страна, Чилиќ пак е полн со самодоверба и самиот вика дека го игра најдобриот тенис во кариерата.

The 25-year-old said he was at his best in New York, but refused to be satisfied too easily.
"I feel I'm playing probably the best tennis of my career. I think what helped me also was the consistent play over last five, six months," Cilic said.

3.5+ сета на 1.60 ми е предобар коефициент за играње.[DOUBLEPOST=1409970521][/DOUBLEPOST]Иначе, Галакси 4+ 2.90 во Спортлајф,,,[DOUBLEPOST=1409972328][/DOUBLEPOST]Црвен у прва минута и пенал.:ROFLMAO:
Чилиќ во 2011 му зема сет на Федерер тука во Њу Јорк, кога Федерер беше 3 години помлад а Чилиќ беше 10 пати послаб играч од тоа што е сега. Иванишевиќ заврши одлична работа со него додека беше суспендиран прошлата година.
Ако игра Федерер како до сега на турнирот ќе изгуби гарант. Само не ми се верува тоа да се деси, најголемите играчи се мајстори да ја кренат формата кога тоа е најпотребно. Ако има стварно 1.60 за над 3.5 сета мислам дека доста се исплати тој коефициент.
Пред 3 недели во Торонто Марин беше блиску и да го победи Федерер, мислам дека имаше брејк шанси во третиот сет али не успеа да ги искористи. Мечот воопшто нема да биде лесен, и да бидам искрен и јас очекувам над 3 сета, но сепак мислам дека искуството ќе си го направи своето и Федерер ќе победи.

Нишикори играше два меча по ред во пет сета. До сега Нишикори после вакви напорни мечеви се има распаѓано, во буквална смисла на зборот. Во Мадрид против Ферер изигра многу напорен меч и потоа во финалето со Надал буквално прокува и мораше да предаде, иако беше подобар до тогаш.
Вечер шанса му е првиот сет, ако го земе тоа ќе бидат добри вести за оние што го имаат играно плус на гемови, ама ако го земе Џокац првиот сет едно 99% е 3-0 за него.

Атлетико Рафаела-1

Иначе вчера бев на прагот да фатам (ја изиграв Пенг со Возначки хендикеп 1 4,5) и кинескињата тогаш најде да се повреди и да ја предаде:facepalm:
Џони пер почна и да ги повредуваш бе. :LOL::LOL:

Атлетико Рафаела-1

Иначе вчера бев на прагот да фатам (ја изиграв Пенг со Возначки хендикеп 1 4,5) и кинескињата тогаш најде да се повреди и да ја предаде:facepalm:

добра утакмица со јак коефицент,ама пошо ти ја играш... :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom