Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Стариџ се повреди? Е браво. Леле како ги мразам овие репрезентации............

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Секад вака бе :facepalm: Скеновиве никад не искачаат на арно за нас, го ебавме сеа.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
Борини е напаѓачиште. Во Челзи што правеше за резервите...
Ама премногу ќе биде и него да го гледам како гази во Ливерпул покрај Стариџ...

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Steven Gerrard admits he has been “blown away” by Brendan Rodgers' style of management.

And the Liverpool skipper believes Rodgers has created a team that is capable of challenging for the Premier League title again this season.
"Tactically he is very clever, reacts to situations, changes things for the better, see problems and adjusts things very quickly.

"In the two years I have worked with him he is up there with the best of them and I've worked with (Rafa) Benitez, (Fabio) Capello, (Roy) Hodgson - big names.

"He can play any formation he wants to play as he knows he has the personnel and he is not scared to change formation from game to game or tinker with it as the game is going on.

"I have been blown away by how sharp he is in the dressing room, how quick he is to see a problem."

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Кога сме кај Борини, најверојатно во Јануари се сели у миланског Интера.

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250

Attachments

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Daniel Sturridge @D_Sturridge 31m

Heartbroken soul right now believe me. Hopefully be back soon fighting fit for LFC. Nothing worse than being injured. My heads gone...

Член од
15 август 2012
Мислења
310
Поени од реакции
500
Ма отиде у курац овој какво брзо опоравување. Оној пензионерон суратот само кога ке му го видам ми иде да вриснам гнев да исфрлам. Се по споок бре! Пичурник ти ебам, ке ти поебат и викенд и расположение и се. Ма мрш бре у пичку материну. асф асдф асф асф аф асдфг дф

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Го сакам Ливерпул и сето тоа...ама никогаш нема да дозволам повреда на кој и да е играч да ми го расипи викендот. :D

Не е дека не ми е мака, ама јебига, повредите се составен дел од фудбалот.

И Овен пишал на твитер дека бил присутен кога се повредил Стариџ, и рече дека би бил изненаден ако Стариџ отсуствува само мал период. Според тоа и според тоа што сеуште никој нема излезено со официјална изјава околу повредата ме наведува на тоа дека повредава нема да е нималку наивна. За жал.

П.С. Знам дека не е моментот сега, ама цело лето тупам дека од Стариџ очекувам БАРЕМ 3-4 пати да се повреди наредната сезона. Тој лани во 40 нецели утакмици, на 3 пати му отиде задната ложа, што да очекуваме кога ќе играме 50+ натпревари.

Kajgana Shop

На врв Bottom