MiaSanMia
Chipolopolo
- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 9.974
- Поени од реакции
- 8.682
Chacho malo sutra,prekosutra.Фала што ми кажа,само што сите го викаат Чачо Родригез никој чача.
I na sportklub go vikaat so a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Chacho malo sutra,prekosutra.Фала што ми кажа,само што сите го викаат Чачо Родригез никој чача.
Така викаш,ај така нека ти биде.Ако веч паметуаш објасни до крај.Ја прв пут слушам Чача сега од супер коментаторов наш.Chacho malo sutra,prekosutra.
Крстић исто така слаб, според мене Богдановић дали е до умор или нешто друго незнам, но ја нема препорзнатливата игра од партизан минатата сезона, а нема збор дека дечкото е класа, на ниво беа Радуљица, Марковић и Теодосић, другите никој не беше константен, се надевам ке се средат за понатаму.Далеку поарно ќе беше Катич да го исфрли, дебаклот му се смееја на минатата 100 фаули му направија дали 4-5 поена направи од слободните, се скапа од промашување Крстич и Штимац му се смееја![]()
Крстић исто така слаб, според мене Богдановић дали е до умор или нешто друго незнам, но ја нема препорзнатливата игра од партизан минатата сезона, а нема збор дека дечкото е класа, на ниво беа Радуљица, Марковић и Теодосић, другите никој не беше константен, се надевам ке се средат за понатаму.
незнма што е работава, но Сале колку и да бил јак играч неми прави мерак за селектор, мислам да беше Дуда со овие играчи ке личеа на нешто, ова ми останува да се надам дека ке се средатШто Крстич кога само вчера играше малце минути повреден е..Богданович не му оди, а сепак форсира и незнам зошто со два плеја игра со Маркович и Тео во иста петорка? подобро Калинич со еден од нив.
Радуљица беше на се само на ниво не.Крстић исто така слаб, според мене Богдановић дали е до умор или нешто друго незнам, но ја нема препорзнатливата игра од партизан минатата сезона, а нема збор дека дечкото е класа, на ниво беа Радуљица, Марковић и Теодосић, другите никој не беше константен, се надевам ке се средат за понатаму.
Радуљица беше на се само на ниво не.
што знам покрај другиве мизерии мене ми се виде добар, борбен под кош, можда сум и грешка во нервоза ги гледавРадуљица беше на се само на ниво не.
Па вкладилница 12,5 коша го дадоа бе..какви поклони можи чоек да начека од овие кошарките тоа чудо нешто
Зш ја местеле, шо е работата?ако не ги промашуваше слободните ќе имаше доста плачење а факт е дека доста голем напредок има и дека игра најдобро на турниров за Србија..п.с и јас го играв помалце на 13.5 но кога направи 10 во 3/4..
Драгич распали по местачиве денеска
![]()
Зш ја местеле, шо е работата?