Македонските деца најсреќни во светот извештај на UNICEF

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Ај бе не отворајте вакви теми, мозокоперење сигурно и на форумов нема да трпиме. Темава плаче за во ЧДА. п.с. радо би се мењала со некое несреќно Американче :( poor little kid.

Македонските деца се најсреќните во светот,вели извештајот на УНИЦЕФ за 2013 година. Во истражувањето кое во 39 земји го направи реномираната британска организација “The Children's Society“

Од кога “The Children's Society“ е афилијација на UNICEF?
Имам јас пропуштено нешто?

Site deca se srekni, osven onie sto trpat zlostavuvanja i onie koi se izlozeni na nasilstvo vo semejstvoto. Parite nemaat mnogu vrska so srekno detstvo, podocna igraat vazna uloga.

Tuku se nasol nekoj kompetenten da gradira sreka. I ovie i onie bile srekni ama ednite bile posrekni za 0.2%. :facepalm:

Ama me raduva, vaka ne sum bil sreken od anketata spored koja bevme vo Top 5 narodi vo Evropa so najgolemi penisi.

Овој Џони да го прогуглаш низ струмичко има цела фамилија да му ја најдеш испикана у државна администрација и 1 милион евра државни субвенции за бремени пчели на сметка легнати.

Ако детето не е злоставувано или сл. како може да не е среќно? Што знае дете, што грижи има, барем тука, во Европа? Ни гладни ни жедни...
Мислам... озбилно... анкетата била на УНИЦЕФ која би требало да биде сериозна организација... туку, и они пари перат...
Глупости

Глупо дете среќа носит.

:D

А тек три? И пари и стока за извоз. Ајмо народе, да ја исполниме земјава со среќа.
Немат потреба да ја полниме и онака е полна само не сме свесни. Предлагам да се отвори некое биро и да се извозува среќа некако.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom