D
Deleted member 70912
Гостин
Женско??!! Добредојде А Пеџа каков негативец станал... ццц
А зашо мислите дека е толку лош Валдес?
Гледаш полека полека се зголемува бројот на навивачКИ. Од порано ги имаме @kjara @LiverBird @ХулахопкиСоТочки така да откако дивајдерот забрани педери одма има ефект таквата мерка. Кога сме кај дивајдерот тој не го сака Валдез инаку јас мислам дека е ок опција за замена. Само да не му даат висока плата.[DOUBLEPOST=1409758137][/DOUBLEPOST]Женско??!! Добредојде А Пеџа каков негативец станал... ццц
А уствари што има врска ова со зголемувањето на бројот на навивачки?Гледаш полека полека се зголемува бројот на навивачКИ. Од порано ги имаме @kjara @LiverBird @ХулахопкиСоТочки така да откако дивајдерот забрани педери одма има ефект таквата мерка. Кога сме кај дивајдерот тој не го сака Валдез инаку јас мислам дека е ок опција за замена. Само да не му даат висока плата.
Pics or it didn't happenГледаш полека полека се зголемува бројот на навивачКИ. Од порано ги имаме @kjara @LiverBird @ХулахопкиСоТочки
Пеџа, на мислењево да можев 20 лајка ќе ти стаев, бравоАма зошто идиот бе луѓе. Идиот е некој што може да ти помогне а си оди. Не е идиот некој што може да ти помогне а не сака да си оди. Четврт напаѓач ни е а решен е да остане и да се бори. Нека остане.
Дa се изјaснaм, немaм пoјмa зaшo немaв јузер тукa дo сеa.Вaљдa сум штеделa нa живци (се рaзбирaме,живци требaaт зa стaрoст,ипaк сме фaнoви нa ливерпул)Гледаш полека полека се зголемува бројот на навивачКИ. Од порано ги имаме @kjara @LiverBird @ХулахопкиСоТочки така да откако дивајдерот забрани педери одма има ефект таквата мерка. Кога сме кај дивајдерот тој не го сака Валдез инаку јас мислам дека е ок опција за замена. Само да не му даат висока плата.[DOUBLEPOST=1409758137][/DOUBLEPOST]
А уствари што има врска ова со зголемувањето на бројот на навивачки?
@Mileisreknisibile ??????
Macedonian Reds ги информира своите членови дека како официјален фан клуб за Ливерпул НЕМА можност да добие карти од клубот за натпревари од Лигата на шампионите бидејќи право на тие карти имаат одреден број на навивачи од Англија и претплатници на сезонски билети за Премиер лигата . Нашиот фан клуб има право на резервација на влезници за натпревари во Премиер лигата и тоа се прави два пати во годината во Јули и во Ноември но за тоа ќе има посебна најава.
Со цел да им се помогне на симпатизерите на Ливерпул од Македонија што сакаат да го следат натпреварот во Софија на 26.11.2014 година и да се упатат на правилно место, во тек се активности на фан клубот и контакти со официјалните лица од Ливерпул и Лудогоретц , неколку туристички агенции од Македонија како и фан клубот на Ливерпул во Бугарија за да се добијат информации како на кој начин може да се купат влезници и во кој сектор од стадионот ќе бидат навивачите на Ливерпул .
Целото известување: http://macedonianreds.com/2014_11_ludogorets/2014_ludogorets.htmlЦената на влезниците за натпреварите со Ливерпул ќе биди : Сектор А - 90лева , Сектор Б - 45 лева , Сектор Лвчетата - 55лева , Сектор В - 70лева , Сектор Г - 45лева .