- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 13.039
- Поени од реакции
- 2.270
А jaс за тетка Цура отговорив? Гледам не се задоволи со точните отговори кои ти дадов,па започна да бараш под дрво и камен да провоцираш и да одиш надвор.Убав дипломатски обид за одговор ама ......
Јас те прашав за твое мислење, ти што мислиш а не какви светот или бугарија има критериуми за што е јазик и што е дијалект.
За вториот болд ептен нејасно и дипломатски, ама за жал тука нема дипломати , а јас сум уште помалце дипломатски настроен. Па би можел да дообјасниш со не толку дипломатски речник. Како тоа не наполно. Исто како што и бугарите се разликуваат од Србите на пример или како ?
За извинување уште ти е рано, одговори еднаш недвосмислено па ке добиеш соодветна реакција. Дали тоа би било извинување или ке си останам на мојата претходна изјава зависи од тебе и твојот одговор или ти што би рекол ако сакаш јас да те почитувам , истото го очекувам и од тебе. Ништо повеќе , ништо помалку.
И ако нашата историја не започнува од 1945 година , тогаш кога? Од кога ние( Македонците) имаме наша историја .Ете бугарите имаат 1000 + години историја. Ние според тебе од кога можеме да сметаме дека имаме историја.И аман немој пак со дипломатски извртени двосмислени одговори. Еднаш биди маж и одговори директно на директни прашања па после фалисе дека имаш мадиња. Вака испаѓа дека имаш ама си се капел со ладна вода if you know what i mean.
Постави прашаниja,jaс ги копирав за да нема извартуване и получи точно отговори. Сега гледаме коj нема муда и за што. Уште повеке како сакаш да продолжа да те почитувам след погрдните зборови,кои ти напиша погоре за мене?! Морал малце?
Последно уредено: