Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Епа уште пиштевме дека на нашите младинци шанса не му даваме, пиштевме за Мароне да добие шанса и ете тоа е тоа. Некни и Матиело беше повикан со Киево, тоа е тоа.
Мароне не го рачунам за младинец.
Невикам дека слаба ни е одбраната, но некако останавме недоречени, можеби сум навикнат на поактивен трансфер период, нз...

Мароне не го рачунам за младинец.
Невикам дека слаба ни е одбраната, но некако останавме недоречени, можеби сум навикнат на поактивен трансфер период, нз...
коа ке ми текне коа дојде марота пред 4 години првиот трансфер период доведе 10 играчи ако не се лажам

коа ке ми текне коа дојде марота пред 4 години првиот трансфер период доведе 10 играчи ако не се лажам
12 беа .Тогаш велеше ке работиме на таленти како да е тоа едноставна работа .Ги зимаше за беспари ....Од кога го допревме дното кога завршивме 7 ми му текна дека треба квалитет па следниот трансфер период потрошија 80 милиона евра кога дојде Конте првата година ........сето потоа е историја .

BweQWMOCcAAyLoa.jpg

Газат Вечиа Сињора(y)(y)

BweQWMOCcAAyLoa.jpg

Газат Вечиа Сињора(y)(y)
e ne ke se zafkavet[DOUBLEPOST=1409602157][/DOUBLEPOST]22:03 - UFFICIALE: DE CEGLIE AL PARMA, IL COMUNICATO JUVE - Juventus Football Club annuncia di aver raggiunto l’accordo con il Parma FC per la cessione di Paolo de Ceglie in prestito per la stagione in corso. Dopo l’esperienza al Genoa, il difensore classe 1986 cresciuto nelle giovanili bianconere si unirà al club emiliano fino al 30 giugno 2015.:facepalm:[DOUBLEPOST=1409604040][/DOUBLEPOST]22:35 - Marotta THE SIXTH FLOOR - Beppe Marotta is located on the sixth floor of Atahotel Executive. Colleagues are wondering what the CEO is doing black and white.

Последно уредено:
Дечки, да не знаете колку е вкупниот долг на тимот? Или пак колку сме го намалиле одкако е дојден Марота на функцијата генерален директор...

Го најдов ова постираново, ама некако не ми е веродостојно....

Најголеми фудбалски должници (сумите се во долари):

Манчестер Јунајтед – 569 000 000

Арсенал – 384 000 000

Валенсија – 374 000 000

Болтон - 267 000 000

Реал Мадрид - 165 000 000

Барселона – 156 000 000

КПР – 145 000 000

Ливерпул – 110 000 000

Јувентус – 83 000 000

Борусија Д. – 82 000 000

Последниве два трансфер периода воопшто не фрливме голема пара, па сигурно дел од добиените пари (ЛШ, Стадионот, Дресовите итн...) биле искористени да го намалиме долгот

Дечки, да не знаете колку е вкупниот долг на тимот? Или пак колку сме го намалиле одкако е дојден Марота на функцијата генерален директор...

Го најдов ова постираново, ама некако не ми е веродостојно....

Последниве два трансфер периода воопшто не фрливме голема пара, па сигурно дел од добиените пари (ЛШ, Стадионот, Дресовите итн...) биле искористени да го намалиме долгот
хмммм не ми се верува да е толку голем само последниве 3 години колку пара зедовме баш се сеќавам коа дојде конте првата сезона коа освоивме бевме - 16 000 или 16 милки загуба така да ако ги стајш парите од 2 години лш по 30 мил ...

Не се секирајте за парите, и да има и да нема пак не трошиме ние. Како во песната, паре нису проблем, пара нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom