DotA генерална дискусија

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Чисто онака од љубопитност, што ке ти е 1.18?

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Ima 1.18 "verzija " i saka da i stava 1.21 patch =))

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Прегеска влегувам на батлнет, и едно типче ми вика...

Tito, wy ju banned mi? Mi no nub, mi gosu plejr, end mi plej onli dota, wy banned?

If ju banned mi, mi pwn ju in dota, sou wach aut, mejbi aj com to jor haus end kil ju end jor madr.

=))

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Прегеска влегувам на батлнет, и едно типче ми вика...

Tito, wy ju banned mi? Mi no nub, mi gosu plejr, end mi plej onli dota, wy banned?

If ju banned mi, mi pwn ju in dota, sou wach aut, mejbi aj com to jor haus end kil ju end jor madr.

=))
а ти си го банирал или те смешал со некој ?

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Koristil chitove na dota, pa nekoj go stavil na banlistata, pa sega go kikale od igrite, kako sto go razbrav :P

Btw, ima nov hack za dota. Nema da vi kazam kak se vika, nitu pak zaso sluzi da ne si go downloadirate =))

Член од
27 мај 2007
Мислења
2
Поени од реакции
0
za mene najdobar heroj e Slardar za 1v1 mu praam power treats desolator noviot recept Assault Vladimir i monkey dr ne mi treba
ednostavno neli.... UNDISPUTED

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Ќе може да ми објасниш зашто на Saldar би му ставил десолатор кога ултито му дава -15 армор??? Не ја гледам поентата тука.100 пати подобро е да му играш дуал башер него да правиш десолатор.

John Doe

Not handsome enough to tempt me
Член од
29 мај 2007
Мислења
784
Поени од реакции
7
хаха ѕвер

за 1 на 1 ќе земам трол, и ќе си уживаш во станлок :):kutiama:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Ќе може да ми објасниш зашто на Saldar би му ставил десолатор кога ултито му дава -15 армор??? Не ја гледам поентата тука.100 пати подобро е да му играш дуал башер него да правиш десолатор.

- 20 armor ne e malku plus dmg, a mozi dual bash ama treba da napravis i nesto za poveke attack speed.

Kajgana Shop

На врв Bottom