Фан Клуб: Интер

Ако не земат замени за гуарин/алварез утре го јадевме. Секој трансфер период вака праат, у последен ден да се купува нешто па ако не бидне ништо, Џон Карју ќе го зимаме на трајал ...

За судењето, шта речи? Иста приказна од лани, во 38 коло ќе ни свирнат пенал колку да се рече дека имало и за Интер пенал сезоната. Ако судеше со ист критериум, и тоа над Икарди беше пенал. А на тоа педерчето Глик што плачеше после секој корнер, Мудингаи жена му да му ја натрти вечер!

Имавме неколку, ама завршија во противничките играчи.

Абе таа пуста надеж, кога Дек0 ќе фати во кладилница, тогаш од Интер ќе биде тим, до тогаш ќе се мачиме.

освен уште двајца играчи што треба да се доведат,треба и пари за купување судии да се собираат.Не гледам друг начин како би победиле ако продолжат да судат како вечерва.
Смешни пенали и очигледни фаули за пенал во шеснаесетик судени како фаул во напад.

Ме интересира дали покажавме карактер денес?

Колку е суспензија за директен црвен? Два натпревари така..
Видиќ нема да го имаме за Сасуоло и Палермо.

Колку е суспензија за директен црвен? Два натпревари така..
Видиќ нема да го имаме за Сасуоло и Палермо.
Ништо чудно и 15 да го казнат пошто ракоплескање е тежок престап, можно е да му закачат казна за расистичко однесување, премногу јако влагање у дуел, пцуење на мајчин јазик, пцуење на англиски јазик, пцуење, вреѓање и колнење во себе, закани, семејно насилство, брза вожња, претркување на пуна лента.... да им ебам све по список судиско!!!!!

Za sudijata da ne se povtaram, kazano e se, jad i beda ... ko i edinstveniot fudbalski koncept na macari, tipicen za ekipi ko atalanta i bari.
Dzabe transferi dzabe laveci maveci, ni se eba mamata so luzerov, ne znam kako magicno bi se opravil. I da smeni fotmat isto ke e, pristapot i koceptot ke se status quo zasto on e limitiran luzer. Toj uste difesa e tre ne smenil ne pa cela fudbalska filozofija, papak luzerski.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom