- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.046
- Поени од реакции
- 16.576
Hajlajts recheДајте нешто хајлајтс ако има .. ве чекав за 18 000 и ми го пикнавте, алал да ви е

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Hajlajts recheДајте нешто хајлајтс ако има .. ве чекав за 18 000 и ми го пикнавте, алал да ви е
Hajlajts reche![]()
Znam be so e hajlajts, shut na gol nemase inter, za toa se nasmeavда бе брате, хајлајтс - најдобрите моменти на натпреварот.
Чекај да видиме Мацари што ќе каже по пресот после, он ги знае тие работи ....Ме интересира дали покажавме карактер денес?
Ништо чудно и 15 да го казнат пошто ракоплескање е тежок престап, можно е да му закачат казна за расистичко однесување, премногу јако влагање у дуел, пцуење на мајчин јазик, пцуење на англиски јазик, пцуење, вреѓање и колнење во себе, закани, семејно насилство, брза вожња, претркување на пуна лента.... да им ебам све по список судиско!!!!!Колку е суспензија за директен црвен? Два натпревари така..
Видиќ нема да го имаме за Сасуоло и Палермо.
Ti se zezas so nas?Jako izigravme ama ne poeba sudijata...
Саркастичен и негативен е цело време, ужива и се сити кога не ни иде. Кој знае и за кого навива, за Интер сигурно не.Ti se zezas so nas?