Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
The last ship ја гледа некој.. Многу јако заврши сезоната.. Баш ми е криво што не можам да продложам да ја гледам.. Затоа мразам да гледам серии што не се завршени.. ја турнав и книгата по која е пишувана.. не е баш лесно да ја читаш на англиски ама ќе се потрудам да ја прочитам па да а чекаме 2015 за нова сезона..

Јака ли е прва сезона ? Јас само првата епизода ја изгледав и ми се чини добра. Ми делува како wanna be Mad Men
Јас во никој поглед не гледам споредби со Mad Men освен сместена во минатото. Дејството си е во 80-те, период драма, е и тоа што ми се свиѓа е подемот на персоналните компјутери. Се спомнуваат Џобс, Гејтс, интересна ми е. Ја изгледав прва сезона, она што на почетокот се нервирав беа некако ликовите, многу клише некако, ама после 2-3 епизоди ги засакав. Многу ми е драго што и дадоа втора сезона затоа што рејтинзите беа мизерни. Дали оти досега не сум гледал ваква сторија во ТВ формат, ама предрага ми беше. Дефинитивно препорака.

Vcera se izlazav da go gledam pilotot na Selfie, najveke radi Karen Gillan :love: i John Cho.. ama bese najlosoto nesto sto go izgledav godinava.

Izgledav i prvite dve epizodi od Intruders.. i pojma nemav sto gledam celo vreme :pos: No pocnuva da se rasvetluva, imeno e misterija i drzi neizvesnost, zasega e dobra, samo zavisi kako ke ja raspletat..

But that never stopped us from loving a show, neli J.J.?

http://www.imdb.com/title/tt3552166/?ref_=nv_sr_1

Јас ја изгледав My Name Is Earl.
Океј серија за пуштање мозок на пасење, првите 2 сезони се далеку подобри од следните 2, можам да разберам зошто им паднал рејтингот во 4та сезона.
Ама се на се вреди да се изгледа, имаат некој ретардиран/црн хумор, сите си се ретардирани на свој начин, има смеење.

Ги изгледав првите три епизоди на Outlander, ме купи, во мојот репертоар освен Аби нема некоја толку историска серија. Приказната ми е одлична, делува баш како роман преточен во телевизиско светло, па и нарацијата ми е супер.

Jas ja pocnav Black Jesus, onaka random ja najdov na episodecalendar. Mi se gledase nesto za mozok pasenje, lesno i mosne kratko. Na prvoto sto naletav simnav pilot. Zanikade, loso i te kako loso... Ne ja prodolzuvam.

Denovive mi e simnat i polotot na The Knick, dobar rejting i mnogu ja falat, baska HBO produkcija e mislam :)

Слабо и Legends ја прекинав. Од новите серии што ги почнав ова лето остана само Менхетн да ја гледам

Ја изгледав Happy Valley. Мене ми се свиѓаше бааги. Ја уклучив колку да имам нешто во позадина, ама гледав во телевизор повеќе него што очекував. Видов ја одобриле и за втора сезона, ама ќе се чека цела година :(

Да не отварам нова тема тука ќе прашам....
Некој ако може да ми даде линк да ги симнам 2, 3, 4 и 5 сезона од Stargate Atlantis?
Само прва а симнав, другите не ни почнуват да се симињат.
На kickass ги има сите сезони 30 и нешто гига ама ептен слаб се симнуваше па после некој гига симнат прекина скроз а и на замунда ги најдив и таму исто не ни почнуват да се симињат....

Да не отварам нова тема тука ќе прашам....
Некој ако може да ми даде линк да ги симнам 2, 3, 4 и 5 сезона од Stargate Atlantis?
Само прва а симнав, другите не ни почнуват да се симињат.
На kickass ги има сите сезони 30 и нешто гига ама ептен слаб се симнуваше па после некој гига симнат прекина скроз а и на замунда ги најдив и таму исто не ни почнуват да се симињат....

Stargate Atlantis Season 1, 2, 3, 4 & 5 + Extras DVDRip TSV

внеси го ова на kick ass во срч барот.

Stargate Atlantis Season 1, 2, 3, 4 & 5 + Extras DVDRip TSV

внеси го ова на kick ass во срч барот.

За тоа мислев кога реков ги има сите сезони 30 гига и нешто, се симнаа неколку гига, почна да намалува и скроз престана симнувањето.

Welcome to Sweden, смешна, интересна, топла, со братот на Ејми Поилер во главна улога, а таа се потпишува како продуцент во серијата. Try it.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom