- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 4.245
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јака ли е прва сезона ? Јас само првата епизода ја изгледав и ми се чини добра. Ми делува како wanna be Mad Men
Јас во никој поглед не гледам споредби со Mad Men освен сместена во минатото. Дејството си е во 80-те, период драма, е и тоа што ми се свиѓа е подемот на персоналните компјутери. Се спомнуваат Џобс, Гејтс, интересна ми е. Ја изгледав прва сезона, она што на почетокот се нервирав беа некако ликовите, многу клише некако, ама после 2-3 епизоди ги засакав. Многу ми е драго што и дадоа втора сезона затоа што рејтинзите беа мизерни. Дали оти досега не сум гледал ваква сторија во ТВ формат, ама предрага ми беше. Дефинитивно препорака.Јака ли е прва сезона ? Јас само првата епизода ја изгледав и ми се чини добра. Ми делува како wanna be Mad Men
Да не отварам нова тема тука ќе прашам....
Некој ако може да ми даде линк да ги симнам 2, 3, 4 и 5 сезона од Stargate Atlantis?
Само прва а симнав, другите не ни почнуват да се симињат.
На kickass ги има сите сезони 30 и нешто гига ама ептен слаб се симнуваше па после некој гига симнат прекина скроз а и на замунда ги најдив и таму исто не ни почнуват да се симињат....
Stargate Atlantis Season 1, 2, 3, 4 & 5 + Extras DVDRip TSV
внеси го ова на kick ass во срч барот.