Сител телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Ubavo e da ima sihronizacija no da e profesionalno izvedena a ne na nasite televizii si dodavaat kako ke im tekni a ne toa vistinski sto go kazuvaat

Заврши синхронизацијата на Борџии. Којзнае што е проблемот, глумците се на одмор или пак е големата гледаност!

Заврши синхронизацијата на Борџии. Којзнае што е проблемот, глумците се на одмор или пак е големата гледаност!

Па видоа дека освен ТИ никој друг не гледа американска серија синхронизирана. Народот не гледа такви серии синхронизирани, само турски.

Браво за ексклузивниот пренос на Сител тв од Хрт 2(за Светското у кошарка),како се потсенуваат значи еб*ти најгледаната ТВ.

Браво за ексклузивниот пренос на С. ел тв од Хрт 2(за Светското у кошарка),како се потсенуваат значи еб*ти најгледаната ТВ.
Грешиш,Кнал 5 се најгледана телевизија,ене имаат наград и од реномиран институт .

Да да, само со малечката невеста ги ручат сите рекорди на гледаност, а плус тука стави ги и другите серии и ќе добиеш дека шител е најгледана на балканот

Ок само кажувам колку ме револтира кога го погледнав знакчето од ХРТ 2 за време на преносот.Кога би се потсенила некоја странска ТВ да направи некој таков потег?Се надевам нема да се такви другите преноси,во спротивно нека го скинат воопшто преносот.Еб*ти самонаречените национални телевизии.

:eek:

sitel-3.jpg

sitel-3.jpg

Па видоа дека освен ТИ никој друг не гледа американска серија синхронизирана. Народот не гледа такви серии синхронизирани, само турски.
Да така е. Сега кога серијата е во оригинал (а јас такви серии не гледам), стана најгледана во МК![DOUBLEPOST=1410015128][/DOUBLEPOST]
Ок само кажувам колку ме револтира кога го погледнав знакчето од ХРТ 2 за време на преносот.Кога би се потсенила некоја странска ТВ да направи некој таков потег?Се надевам нема да се такви другите преноси,во спротивно нека го скинат воопшто преносот.Еб*ти самонаречените национални телевизии.
Можно е да имало пречки со оригиналниот сигнал, па презеле од некоја друга телевизија. Не е прв пат ова да го има кај нас. Тоа не е ни најмалку професионално, но и Шител не е професионална телевизија.

Да така е. Сега кога серијата е во оригинал (а јас такви серии не гледам), стана најгледана во МК

Гледаноста е иста, ако не и полоша со синхронизација. Синхронизација сакаат бабите и домаќинките, ама на турски серии со лесни содржини.
Млад човек да подржува и да сака синхронизација, прв пат слушам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom