Сител телевизија

Член од
8 јуни 2014
Мислења
720
Поени од реакции
167
Ubavo e da ima sihronizacija no da e profesionalno izvedena a ne na nasite televizii si dodavaat kako ke im tekni a ne toa vistinski sto go kazuvaat

Член од
29 септември 2013
Мислења
740
Поени од реакции
628
Заврши синхронизацијата на Борџии. Којзнае што е проблемот, глумците се на одмор или пак е големата гледаност!

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Заврши синхронизацијата на Борџии. Којзнае што е проблемот, глумците се на одмор или пак е големата гледаност!
Па видоа дека освен ТИ никој друг не гледа американска серија синхронизирана. Народот не гледа такви серии синхронизирани, само турски.

Член од
25 септември 2009
Мислења
793
Поени од реакции
368
Браво за ексклузивниот пренос на Сител тв од Хрт 2(за Светското у кошарка),како се потсенуваат значи еб*ти најгледаната ТВ.

Ф

Флеш

Гостин
Браво за ексклузивниот пренос на С. ел тв од Хрт 2(за Светското у кошарка),како се потсенуваат значи еб*ти најгледаната ТВ.
Грешиш,Кнал 5 се најгледана телевизија,ене имаат наград и од реномиран институт .

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
Да да, само со малечката невеста ги ручат сите рекорди на гледаност, а плус тука стави ги и другите серии и ќе добиеш дека шител е најгледана на балканот

Член од
25 септември 2009
Мислења
793
Поени од реакции
368
Ок само кажувам колку ме револтира кога го погледнав знакчето од ХРТ 2 за време на преносот.Кога би се потсенила некоја странска ТВ да направи некој таков потег?Се надевам нема да се такви другите преноси,во спротивно нека го скинат воопшто преносот.Еб*ти самонаречените национални телевизии.

Член од
29 септември 2013
Мислења
740
Поени од реакции
628
Па видоа дека освен ТИ никој друг не гледа американска серија синхронизирана. Народот не гледа такви серии синхронизирани, само турски.
Да така е. Сега кога серијата е во оригинал (а јас такви серии не гледам), стана најгледана во МК![DOUBLEPOST=1410015128][/DOUBLEPOST]
Ок само кажувам колку ме револтира кога го погледнав знакчето од ХРТ 2 за време на преносот.Кога би се потсенила некоја странска ТВ да направи некој таков потег?Се надевам нема да се такви другите преноси,во спротивно нека го скинат воопшто преносот.Еб*ти самонаречените национални телевизии.
Можно е да имало пречки со оригиналниот сигнал, па презеле од некоја друга телевизија. Не е прв пат ова да го има кај нас. Тоа не е ни најмалку професионално, но и Шител не е професионална телевизија.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Да така е. Сега кога серијата е во оригинал (а јас такви серии не гледам), стана најгледана во МК
Гледаноста е иста, ако не и полоша со синхронизација. Синхронизација сакаат бабите и домаќинките, ама на турски серии со лесни содржини.
Млад човек да подржува и да сака синхронизација, прв пат слушам.

Kajgana Shop

На врв Bottom