Па видоа дека освен ТИ никој друг не гледа американска серија синхронизирана. Народот не гледа такви серии синхронизирани, само турски.Заврши синхронизацијата на Борџии. Којзнае што е проблемот, глумците се на одмор или пак е големата гледаност!
Грешиш,Кнал 5 се најгледана телевизија,ене имаат наград и од реномиран институт .Браво за ексклузивниот пренос на С. ел тв од Хрт 2(за Светското у кошарка),како се потсенуваат значи еб*ти најгледаната ТВ.
Грешиш,Кнал 5 се најгледана телевизија,ене имаат наград и од реномиран институт .
Заврши веќе,мислам. Сега оди рол плеј само.Кога почнува Карадај?
Од Септември треба да почне со новата сезона. Тоа беше само пауза за преку летото тогаш.Заврши веќе,мислам. Сега оди рол плеј само.
Да така е. Сега кога серијата е во оригинал (а јас такви серии не гледам), стана најгледана во МК![DOUBLEPOST=1410015128][/DOUBLEPOST]Па видоа дека освен ТИ никој друг не гледа американска серија синхронизирана. Народот не гледа такви серии синхронизирани, само турски.
Можно е да имало пречки со оригиналниот сигнал, па презеле од некоја друга телевизија. Не е прв пат ова да го има кај нас. Тоа не е ни најмалку професионално, но и Шител не е професионална телевизија.Ок само кажувам колку ме револтира кога го погледнав знакчето од ХРТ 2 за време на преносот.Кога би се потсенила некоја странска ТВ да направи некој таков потег?Се надевам нема да се такви другите преноси,во спротивно нека го скинат воопшто преносот.Еб*ти самонаречените национални телевизии.
Гледаноста е иста, ако не и полоша со синхронизација. Синхронизација сакаат бабите и домаќинките, ама на турски серии со лесни содржини.Да така е. Сега кога серијата е во оригинал (а јас такви серии не гледам), стана најгледана во МК