_predator_
Студент\Џаболебар
- Член од
- 17 декември 2012
- Мислења
- 2.254
- Поени од реакции
- 2.461

Барза и Мората се опоравуваат по планот,се очекува да бидат спремни до средината на септември.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На 2ри, го продолжија рокот, секоја година ќе трај дотогаш.На 1-ви завршуе мислам, поради тоа што 31-ви е у недела.
Di Marzio: "Il Monaco chiede 12 mln per il prestito, richieste troppo alte per la Juventus"до кај е работава со Фалкао ?
По се изгледа Коман од прва минутаИскрено едвај чекам утре да дојде, плус како што е пепел со повредиве, ептен ми е мерак што некои од новациве ќе добијат шанса.![]()
Јас на стартот не му замервам, има смена на филозофија, формација, идеи, пренос на игра/топка, па транзиција во напад и одбрана првите 2-3 кола очекувам малце понестабилен Јуве. Алегри има тотално подршка од мене и грешно е да му се суди на минати успеси и неуспеси битно е како ќе се покажи кај насСите три сезони под водство на Конте ги почнавме со победа и општо на почетокот во првите неколку кола почнувавме со победи, но се недефинирани и бледи игри. Конте ја усовршуваше играта најмногу некаде ноември и декември, па потоа речиси целиот втор дел од сезоната, не сметајќи го Јануари.
Алегри од друга страна, со Милан од 4 сезони, започна еднаш со победа, еднаш нерешено и два пати пораз. Општо играше Милан под негово водство најслабо на почетокот, посебно во 2012/2013 кога започнаа катастрофално, а потоа ги истурка до трето место.
Баш ќе видиме утре како ќе се покаже на стартот, пред се во играта.
Дечки, ништо од Фалкао... Многу му биле 12 милиони на тролчето : ). Ако не успеат ни Чикарито да го донесат, изгледа петтата опција за во нападот ќе биде Коман. Не му е тоа природна позиција, ама шта чеш...![]()