Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.900
- Поени од реакции
- 53.004
Ај банирај се.Ај пробај Лузерпул да пишеш![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај банирај се.Ај пробај Лузерпул да пишеш![]()
Го гледав пресот во живо, си има комплексу чоечево иако незнам оти....Jose Mourinho - "Teams that don't win things for a long, long time. Still, they are in pot 1"
Не може да се воздржи![]()
Ај банирај се.
Кој факинг фејк акаунт на bbc официјална е во live updates
Го гледав пресот во живо, си има комплексу чоечево иако незнам оти....
Интересно му е, му се може. Венгер од друга страна баш и нема што да му врати вака јавноГо гледав пресот во живо, си има комплексу чоечево иако незнам оти....

Зашто Мурињо би имал комплекси од Арсенал? Венгер и даље нема победа против него.

ја реков НЕЗНАМ ОТИЗашто Мурињо би имал комплекси од Арсенал? Венгер и даље нема победа против него.
абе дека нема незнам ама редовно избегнува да го коментираИнтересно му е, му се може. Венгер од друга страна баш и нема што да му врати вака јавно![]()
реков незнам оти, ваљда нема и не му ни треба некоја причина сепак курињо е, без mind games неможе да живееЗашто Мурињо би имал комплекси од Арсенал? Венгер и даље нема победа против него.
ја реков НЕЗНАМ ОТИ
реков незнам оти, ваљда нема и не му ни треба некоја причина сепак курињо е, без mind games неможе да живее

Заборави дека ми реплицираше еднаш?
Интересни се овие пецки Венгер vs Му. Со Стариот имаа преголем респект за вакви закачки.
Заборави дека ми реплицираше еднаш?
Интересни се овие пецки Венгер vs Му. Со Стариот имаа преголем респект за вакви закачки.

Мурињо му се пикаше за во Јунајтед, дури и клаузула имаше во договорот со РеалСпоред мене повеќе беше страво-почит одколку само почит![]()