Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.858
Поени од реакции
10.701
Ауу, чекав прво да ги извлечат групите па после почнав со пиење, најдобра слава на која што сум бил е ова. Одиме во посета на Бугарија. :cool:

Член од
15 јули 2007
Мислења
791
Поени од реакции
218
НЕ е можно Лудогорец дa игрa во Скопиje !!!
Кaртите ке се откупaт зa 3,4 чaсa !

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Kaj i da igra ke se gleda kako jadat kjotek mivkine blgarski ednakvo kako i Basel i RM....leleeee gazenje ke ima, a i guzenjeeeeee :D interesno i zabavno i zadovolitelno :) :D

Член од
12 март 2012
Мислења
210
Поени од реакции
235
Ова ти е голема грешка. Прво закана па потоа кажуваш кој ти пречел. И тоа во првиот пост на темава :cautious: Сакаш пресметка на Камен мост? Едно време и со @Peja989 требаше да се пресметаме ама мака мачел со повреди, а и увиде колку сум уствари добар и спремен па сега ми е менаџер и ментор. Ако имаш некој проблем, преку него можиш да договориш пресметка. Мислам дека чист ми е распоредот :coffee: Обично велам добредојде ама тебе не ти велам. :нинџ:
Сите сте ок бе брат,се заебавам не знаев дека си толку осетлив :) Инаку од Кочани сум и не сум како скопјани да те чекам на камени,ке ти дојдам на широк сокак :cool:.
Инаку задоволен од ждрепката за ЛШ,само овие Базел ме плашат да не се измајмунат нешто...

Kajgana Shop

На врв Bottom