Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ne sfakajte pogresno ama Telegraf se daleku od spekulatnski vesnik plus Mark Ogden e novinarot so silni konekcii na OT. Prv ja objavi penzijata na Ferguson, transferot na Mata, noviot dogovor na Rooney.. daleku od nesto deka e gotovo samo da razjasnime deka ne se medium sto sitka gluposti za klikovi. Ostanative da, takvi se.

Ne sfakajte pogresno ama Telegraf se daleku od spekulatnski vesnik plus Mark Ogden e novinarot so silni konekcii na OT. Prv ja objavi penzijata na Ferguson, transferot na Mata, noviot dogovor na Rooney.. daleku od nesto deka e gotovo samo da razjasnime deka ne se medium sto sitka gluposti za klikovi. Ostanative da, takvi se.

Фрос уште ли се надевате на царот?:rolleyes::noze: не озбилно ако Мен Ју го сакаа толку ќе пратеа до сеа понуда,сеа сме 27ми Август а они немаат ни официјално пратено понуда.

Фрос уште ли се надевате на царот?:rolleyes::noze: не озбилно ако Мен Ју го сакаа толку ќе пратеа до сеа понуда,сеа сме 27ми Август а они немаат ни официјално пратено понуда.
Aj iskreno sega, da iskoci utre deka Lewa se spukal so Pep i se vrtite okolu nego, ne bi se nadevale deka moze da dojde? :) Taka i nie, znaeme deka sansite se mali no se e mozno, drugovo poveke e filmanje so CAROT :D

Во Англија често се дешава големи трансфери да се прават последните 2 дена од трансфер периодот, од друга страна, во Италија то не е пракса.[DOUBLEPOST=1409146662][/DOUBLEPOST]Juventus insider @MomblanOfficial "Strong voices from Vinovo (Juventus training ground) that Arturo #Vidal has said goodbye. 'Sold'."

Di Marzio:"Juve's Marotta is in Milano having lunch with Sassuolo. I repeat I have no indications (on Vidal). I could be wrong"

Di Marzio: In football anything can happen, but today Vidal's agent is in Milan with Medel. He's also working on Seymour & Joquera"

7297048442_5806373096.jpg

Не ми се свиѓаат овие муабети.

Последно уредено:
Ако го сака Јунајтед Видал ќе го донесе по секоја цена. Еве 75 милиони евра фрлија на Ди Марија. Марота и Јуве може колку сакат да изјавуват дека не е на продажба но кога ќе стигне некоја 60+ евра има лично до Манчестер да го донесат. Ваљда и самите сте свесни.
Сметам дека се двоумат нашите бидејќи имаше разни гласини за коленото на Видал. Ваљда несакат да ни се случи Харгривс втор дел. Или можеби Ван Гал се двоуми дали Видал или син му Стротман на зима.

Како беше поговорката.. што не се купува со пари, се купува со многу пари. :icon_mrgr:

Arturo Vidal left yesterday's Juve practice without seeing the fans, which is unusual for him. via @Gazzetta_it

Arturo Vidal's agent is in England to negotiate a deal with Manchester United. via @Gazzetta_it

Ако го сака Јунајтед Видал ќе го донесе по секоја цена. Еве 75 милиони евра фрлија на Ди Марија. Марота и Јуве може колку сакат да изјавуват дека не е на продажба но кога ќе стигне некоја 60+ евра има лично до Манчестер да го донесат. Ваљда и самите сте свесни.
Сметам дека се двоумат нашите бидејќи имаше разни гласини за коленото на Видал. Ваљда несакат да ни се случи Харгривс втор дел. Или можеби Ван Гал се двоуми дали Видал или син му Стротман на зима.

Како беше поговорката.. што не се купува со пари, се купува со многу пари. :icon_mrgr:

Па тоа е муабетот, Видал нема деадено изјава дека сака да замини како Бенатиа и нас не ни требаат пари да сме приморани да го продадеме. Прашањето е само колку очајно го сакате вие и колку сте спремни да го преплатите. 60М ќе бидат доволни за трансферот.

Arturo Vidal left yesterday's Juve practice without seeing the fans, which is unusual for him. via @Gazzetta_it

Arturo Vidal's agent is in England to negotiate a deal with Manchester United. via @Gazzetta_it
Па нели погоре имаше од Ди Марзио ставено дека бил во Милан, договарал други играчи?
У исто време на две места, изгледа овој некој агент со super powers :icon_lol:

Па нели погоре имаше од Ди Марзио ставено дека бил во Милан, договарал други играчи?
У исто време на две места, изгледа овој некој агент со super powers :icon_lol:
За кратко време многу работи иснапишаја, престанав да ги читам.

Премногу ја извртеа работата, едни викаат дека агентот на Видал е во Милано да ги договара трансферите на тие двајцата таму, додека пак други твитерџии викаат дека моментално е во Манчестер o_O

Ова јас го најдов

Everything can happen in the transfer market, but Vidal's agent in Milan today. He has to find a team for Seymour and Jorquera [@dimarzio]

dongwoow ‏@dongwoow 2h
@Guardalinee @DiMarzio so Vidal's agent in England yesterday?

Gianluca Di Marzio ‏@DiMarzio 2h
@dongwoow @Guardalinee no

И дај кажете кој е тој МомбланОффициал? Трефнал некој трансфер, или и тој е еден од оние што стануваат актуелни како англискине твитерџии преку целото лето

Кажал дека Конте ќе си оди неколку дена пред да си замине и то, кој го тркалат.:icon_lol:

Ако нешто научив од претходните години е тоа дека никој немат појма, од денеска до први не читам ништо.:вонзем:

И дај кажете кој е тој МомбланОффициал? Трефнал некој трансфер, или и тој е еден од оние што стануваат актуелни како англискине твитерџии преку целото лето
Викаат дека меѓу првите бил што објавил дека Конте си заминува од таму му е и популарноста и потенцијалниот кредибилитет.[DOUBLEPOST=1409150671][/DOUBLEPOST]Vidal's agent confirms that MUFC had come forward to sign #Vidal during World Cup but after the WC Mufc haven't contacted him - SKY Italia

Ова сеа ја да зеам да отворам Твитер фудбалски трансфери и да ги гаѓам на тепка, па ако погодам некој и мене ќе ме сметаат за релевантен, а? :D

Луѓе, ај постирајте информации само од Скај Италија и Џанлука Ди Марцио.... баталете ги тие МонБлановци, Килиманџаровци, Апенини и Шар Планини[DOUBLEPOST=1409150820][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1409150671][/DOUBLEPOST]Vidal's agent confirms that MUFC had come forward to sign #Vidal during World Cup but after the WC Mufc haven't contacted him - SKY Italia

Значи уште ни понуда немаат доставено

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom