US Open 2014 [25 август - 8 септември]

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои турнирот?

• Вкупно гласачи
    48
Статус
Затворена за нови мислења.
Оваа Роус Колинс сервирање мамето нејзино..

А Радванска и даде малце мотивација и ја искина начисто после тоа.12 гејма по ред ќе изгуби најверојатно Фичман.

колку тешка психопатка е Венус то не е можно :tapp:

kakva neznalica e ovoj hase majko mila, kakov penal ima da go tepa Marej, istegna muskul deckoto edvaj se dvizi, vodi 5-3 i sea 6-5 mu prai Marej i on servira za pobeda. Da dojdese prostakov do 5ti set prasanje e kolku Marej ke izdrzese, edvaj se dvizi, edvaj servira, neznam sto poveke saka ovoj hase, noga da mu amputiraat na marej.[DOUBLEPOST=1408994787][/DOUBLEPOST]c c c, sramota kako mu go turija nemien na hase sudiive na brejk topka, ali sam e kriv sto vakva prilika ne iskoristi, ako Marej ne glumi, a mislam deka toa e slucaj tuka, moze da ima problemi vo ostatokov od turnirov. amerive ne morase da mu svirat mislam deka evidenten bese momentot koga se povredi.

Последно уредено:
Treba da znaes da izgubis set od polumrtov Marej koj igrase bez zadna loza i levo ramo. :facepalm:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Абе нели Лодра ( неможам Љодра, идиотски ми е :pos: ) се пензионираше од играње сингл?

Леле Чорич ама го нашљака Росол, ауууу :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Браво мали, маестрална игра и убедлива победа. (y)
Следен противник е Естреља, го има во раце третото коло Борна. :)

Да баш ми е драго за него! Резултатов личи прилично убедлив. Се надевам дека ќе го гледаме скоро и во пренос

Тешко со Естреља да има пренос, али у трето коло ќе има сигурно.

Леле Скијавоне дебилка, на кого ставам пари и јас. :tapp:

15 годишната Белис што доби вајлд-карта ја победи Цибулкова со 2:1 во сетови и во второто коло игра против Зарина Дијас. (y)

15 годишната Белис што доби вајлд-карта ја победи Цибулкова со 2:1 во сетови и во второто коло игра против Зарина Дијас. (y)
Белис во 2011, сликана со Шарапова и Хантукова. :)
Bv_f7bXIMAAdLho.jpg

Федерер - Матошевиќ е дефинитивно квалитетен и возбудлив дуел, за сега и неизвесен што се однесува од резултатски аспект. :)
3-3 прв сет.

Псајд кизне колку е кефој сега, Федерер со поенот, Џордан се смеј а ББ се насобраја награди. :D

Федерер го самоуби Матошевич. Му зема страшни поени, и овој какви си шитна.....Ама ако! :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom