US Open 2014 [25 август - 8 септември]

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои турнирот?

• Вкупно гласачи
    48
Статус
Затворена за нови мислења.
http://bracketchallenge.usopen.org/#/home

И оваа година како претходните имате можност да го предвидите жребот, наградата е мислам аранжман за US Open 2015 финалето, како и да е, и да нема ништо ќе креираме Kajgana лига па да видиме кој ќе е најуспешниот. :)

Придружете се во оваа лига ( Kajgana Forum ) па да видиме кој ќе биде најдобриот од нас.

http://bracketchallenge.usopen.org/#/leagues/kajgana-forum

1380608_10152729784370739_8268706910826843660_n.jpg

ја чекам да искочи на алиекспрес маицата на Роџер, Betterer :))))[DOUBLEPOST=1408919600][/DOUBLEPOST]
Опремата на Степанек за УСО
coffee.gif
coffee.gif
coffee.gif

BvqTkHZIYAIXh0U.jpg
oд ова рак на очи фаќаш :)

Зашо збориш така бе, повеќенаменска е, искачаш на терен, играш и после дома бришеш прозори со неа.

Зашо збориш така бе, повеќенаменска е, искачаш на терен, играш и после дома бришеш прозори со неа.
Третана маичка вришти „Југославија `76“ :pos:

Штепанек не е нормален, нема никаква елеганција во маициве негови али ајде кој го е**.

Денеска конечно стартува US Open, а програмската шема се уште не сум ја видел, ниту пак сум заинтересиран нешто посебно. Малку покасно ќе одам до кладилница да напишам еден тикет и таман ќе пратиме некој тенис. :D

Онакви му се за да го провоцира противникот. Кој можи да го гледа во она и да остани рамнодушен ? :D

Сега уште Бердих да улета со некоја цветна комбинација фали.

Ок е, вака, фан на Федерер да тера сеир за маички ? Туку шо, не си мод повеќе.

Шо им фали на маиците на Надал?
Или дека требаше да игра без ракави па затоа сеирот? :D

Ракави.
Поарно да излезам онака како Степанек или Бердих, него без ракави, како од нива да сум дошол :)
И каков вовед напраивме за јуес опен, свака ни час:unsure:

Какво суптилно пецкање меѓу Бетмен, Божино и Фотос :vozbud:
Иначе мене Рафа ми е боље без ракави, не знам зошто. :D

А Бердих и Степанек се врвот со маиците, неам коментар :cenzura:

Надал со својата дреч зелена/розева опрема ги надимнува сите, Степанек се избламирал 1, овој повеќе од пола кариера ја помина во ала шутка облека :D

И самиот материјал е мизерија, незнам како Најк може таков дизјан да направат, абе одвратно.

Федерер го зема ова па што сака нека биде. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom