Ајде кажи ми што згреши Ален денеска? Јас разбирам дека на многу утакмици не е на потребно ниво, ама кажи ми денеска кај згреши? Баш за мене беше најдобар играч на ЛФЦ. Ако чекаш од него да асистира и да дава голови, тоа ти е исто како во Сити да го чекаш од Фернандо или Фернандињо.Јебига изгубивме што изгубивме, ама барем да не се тешки повредите, дури и на Џонсон му ибам глупиот. Доби свежина играта со влегувањето на Марковиќ и Емре, ум за друг пат дека молецот Ален не треба да го гледаме воопшто, а камоли во прва постава. Ако не тепаат и кокошките лошо ни се пишува...
Да речеме дека оваа му е една од подобрите партии, ама ништо посебно не направи да бидеме реални, предефанзивна е формацијата со него Хендерсон и Џерард во средина. Ако Џерард е ДМФ од кого да очекувам да поведе напред тогаш? Колку и да ја сметаш за добра партијата на Ален, мора надвор од тим зошто тешко ќе ги полниме мрежите вака.Ајде кажи ми што згреши Ален денеска? Јас разбирам дека на многу утакмици не е на потребно ниво, ама кажи ми денеска кај згреши? Баш за мене беше најдобар играч на ЛФЦ. Ако чекаш од него да асистира и да дава голови, тоа ти е исто како во Сити да го чекаш од Фернандо или Фернандињо.
А зошто ја спомнуваш формацијата, и Ален? Зборувам за денешниов перформанс, индивидуален, не е крив Ален што Роџерс излезе со 3 дефанзивни средњаци (не се сите 3 дефанзивни, ама ете така да ги наречеме).Да речеме дека оваа му е една од подобрите партии, ама ништо посебно не направи да бидеме реални, предефанзивна е формацијата со него Хендерсон и Џерард во средина. Ако Џерард е ДМФ од кого да очекувам да поведе напред тогаш? Колку и да ја сметаш за добра партијата на Ален, мора надвор од тим зошто тешко ќе ги полниме мрежите вака.