Кочани - најчисто место :)

• Креатор на темата Креатор на темата Wolf Pack
  • Време на започнување Време на започнување
Ај и ја да прашам кога започнува панагурот оваа година во Кочани?

Па најчист ке ви е кд док требите ориз ваљда и ги метете улице. Кочани е мало стани падни ридесто градче сс убаф предел и езеро што истотакој се вика Градче : )
Kочани ти е јапанска инвесиција за ориз на Балкан. Тамо се дила на црно и бело сфакакаф вид на бел ориз увезен од јапански семке.
Дали е тачно дека прф пут е увезен ориз директно од Јапан ептен одамна и тој некој старац у бастум ги скрија семке од ориз. Ја сам чуја за овј оризарски мит, легенда ли што ли е (ебем ли га).
И да, кочанчанке имаф најтфрд кочан дигнат гз од сфи македонке, затој што билдаф ги гзни мускули од идење надоле наогре. У ваш град има преко пеес Гармиш Партен Кирхен улице.
Поздраф Нездраф.

Да не знае некој контакт да ми даде од некој тревкар од Кочани, што прави чаеви и сл. Стојан се викал и живеел во зградата над трговскиот, ете толку знам. Па ако знае некој за кој ќовек зборам нека каже како да го контактирам пошто ми треба еден чај да ми направи.

Момци јас да прашам дали е точно дивлје јагоде настапувале на 12ти Јули во вашиот град, дали е точно и во кој клуб или место ?

Момци јас да прашам дали е точно дивлје јагоде настапувале на 12ти Јули во вашиот град, дали е точно и во кој клуб или место ?
tocno bese toa u diskoto Aqua kaj bazento... inace do sega dovagaa Divilje jagode, sasa kovacevic, amadeus band, alen islamovic, ana nikolic i sega se zbore nesto aca lukas ke dovaga :)

Vistina vo Kocani ima mnogu tepacki ? Jas znam deka ima eden pogolem kriminalec od tamu i deka opsto imalo dosta kriminal i reketiranje. Detonator dzabe ne bidna...

Vistina vo Kocani ima mnogu tepacki ? Jas znam deka ima eden pogolem kriminalec od tamu i deka opsto imalo dosta kriminal i reketiranje. Detonator dzabe ne bidna...
tocno e toa, toa deka detonator imas imase... tie so pravea kriminal i reketiranje gi fanaa i se osudeni na zatvor nekoi ima i dozivoten zatvor. nema tepacke sega mirno e se da ne te laze nekoj.. letnoto disko veke e zatvoreno pocnuva sezonata u Pulse! pozz se najdobro

10676238_588820694551059_114220275452679018_n.jpg

Сум слушнала дека во Кочани има некоја приватна клиника за испитување на алеригии? Некој да има информација некаква?

има .. близу плоштадот е .. 50 метри понадолу од плоштадот ...

ај ќе поминам утре до таму и ќе ти пишам инфо за лабараторијата ....

Кои се најдобрите хотели за преноќување во Кочани и Виница?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom