Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
луѓе има профи bundle на humblebundle за 5 долари не пропуштајте :)

Mислиш 7.5? :D Мafia 2 ја имам, a Line ми е свртена, па не ми се фрлаше доларчиња.

Али Bioshock, The Bureau: XCOM и Darkness II за доларче, и те како вреди. И си ги зедов :D

Мада сигурен сум дека ќе додадат уште некоја добра за комплетирање на пакетот, па вреди и 7 да се плати.

Mислиш 7.5? :D Мafia 2 ја имам, a Line ми е свртена, па не ми се фрлаше доларчиња.

Али Bioshock, The Bureau: XCOM и Darkness II за доларче, и те како вреди. И си ги зедов :D

Мада сигурен сум дека ќе додадат уште некоја добра за комплетирање на пакетот, па вреди и 7 да се плати.
кога почна вчера беше 5$, нормално дека рипа цена зашто или ќе лупнат NBA или комплет Borderlands pack кој и тоа како има да вреди моментални 7.60$ :) ... така да кој нема да земе има да испушти epic bundle за кајче бесплатно !!!![DOUBLEPOST=1404937445][/DOUBLEPOST]free stuff part.3
http://www.pcgamer.com/2014/07/09/free-steam-key/

Последно уредено:
Дечки ми требаат две CS:GO. Има некој клучеви или како иде тоа да се договориме за цена?

10544416_746892368687403_6262937657004675671_n.png

Луѓе The Blackwell Legacy ако ја сака некој ја давам за 1 клуч (5 евра у store) или ајтеми за тф2...
Не играм инди игри нешо многу, па ако ја сака некој бујрум..

Ставам тука пошо е најактивно,
Имам 30% off voucher за Borderlands: The Pre-Sequel на GreenManGaming
ако некој сака, да не седи џабе, до 27ми трае.. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom