Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ја земав Skyrim Legendary Edition за 10тина евра во неделата. Само Skyrim беше 3евра и нешто. Се мислев, се мислев па ја земав целата со се 3те DLC. Не знам дали вредат додатоците, но ќе ми беше криво ако ја земев само оригиналната дека веќе еднаш ја имам поминато кога излезе.
Немам играно ниедно, ама викаат дека најмногу вредат Dawnguard и Dragonborn;
"Heathfire just lets you build a house and adopt kids" :D
али за таа цена (y)
Dawnguard била малку ко throwback на Morrowind, ама не сум го играла тоа DLC, така да не знам да ти кажам нешто повеќе :)
а, Dragonborn мислам дека беше со нова мапа, па, според мене, се' тоа заедно вреди за 10 евра :)

VOLVO GIFF ME 5 EUROS :mad:

sjkv36i.png

Rockstar logic - best logic.

WkntYMu.png
абе океј, шо, на повеќе бандлс имаат спуштено цени, можеби не ко сан андреас, ама пак.. :D
затоа треба да се разгледа убаво пред да се купи некоја игра, за некој долар плус, цел бандл има :D

Бидејки периодов е активна темава со стим распродажбата, ај да напишам збор-два..
Сите знаеме дека живееме во едно такво време каде што секој гледа да те искористи т.е. да те заебе. Е јас имав еден таков случај.
Станува збор за @Fiend човек кој пред ТИ4 ме адна и ми побара да му купам карта за тоурнаментот. Требаше да ми прати 420денари на сметка, еве го тој пост. На крај помеѓу нас се договоривме (бидејки не сум човек од корист, тоа подоцна ќе го објаснам) да не ми прајка пари, туку да му завршам работа со ајтеми. Ми даде еден куп ајтеми кои што многу вредеа 0.05, некои 0.1, некои 0.5 евра (очите ми истекоја дур ги ставив сите на маркет) и така стигнавме до некоја си сума каде што @Fiend остана да ми должи уште 1.6 евра. Рече немам сега ајтеми, кога ќе ми се паднат ќе ти дадам и ќе се расчистеме. Нема проблем.
Од тогаш @Fiend зеде доста имортал кутии/ајтеми. Неколку пати му реков да се раздолжеме, рече ќе биде. Бидејки помина доста време од тогаш, а по некоја случанојст моментално на стим ми фалат 1.5евра за да си купам една игра решив вчера да му пишам за конечно да се расчистиме. Не врати. Денеска се логирам на стим, гледам ме избришал од пријатели и успат ме блокирал.

Иначе за тоа дека не сум човек од корист знаат повеќе членови на форумов со кои што имам соработувано. Еве последно ќе ја спомнам случката каде што јас, @Ficiani , @OMGWTFBBQ и @Big Bull ја купивме PAYDAY. Беше сабота, јас ја купив играта а дечките ми префрлија пари дури понеделник. Значи гифот им го пратив на доверба. Дури со @Ficiani правевме други планови наместо да ми префрла пари (значи не е се за пари), битно на крај се испадна ОК. Друг пример е каде што исто така на @Mr.47 му дадов ГТА пред да ми даде пари, исто така на доверба. Човекот наредниот ден чесно-поштено ми пушти пари. Исто така да не праам муабет колку кантер гифови му имам купено на @SonjeCrew .
Доста trades имам и со @Angello .

Поентата на постов не ми е работата за тие 1.6евра т.е. 100денари во наши пари, поентата ми е СИТЕ луѓе да прочитаат на форумов (некои од нив намерно ги тагнав) да видат колку многу ефтини личности има. Се прават цигани за ситни пари. Исто така цел ми е да дадам сознание да на секого не верувате (иако јас сум таков по природа) и пазете со кој трејдате разни работи. Добро е што вакви луѓе вистинското лице си го покажуваат за ситни пари.

И уште еднаш за крај, никот на дечкото кој ако му дадете нешто во доверба СИГУРНО ќе ве извиси @Fiend . Ник на стим му е Hiks-1437 а еве и негов стим профил.

Вака дечки, ќе пишам и тука и во официјалната Payday 2 тема.
Јас, @ice_cube и @somebody you used to know на распродажбата ја земавме Payday 2 и од тогаш играме интензивно.
Пошто играва е наменета за 4-ца, ни фали уште еден кој ќе биде активен секој ден по 2-3 партии, да играме четворицата со микрофонче и добар teamwork, можеби ќе правиме поуспешни stealth-ови. По можност главниот spec нека му биде Ghost, али не е страшно и да има друг spec. Add на Steam, ficiani2010.

P.S. +1 rep за @Martin, ни излезе во пресрет и ни ја зема играва, како што пиша погоре, му вративме пари после 2 дена. Би правел бизниси со него повторно :)

уште еден +реп за @Martin ,ми има и мене купено ајтем од маркет, кој вредеше многу помалку од тоа што го плати, а многу ми помогна \o/

И јас ја имам Payday 2 само до сега не бев во можност да играм. Викендов може да правиме еден heist :)

п.с. во последно време многу трејдови правам и полно луѓе има(в) у friends, неможам да познаам кој ми се од форум,
извинете ако ве иам тргнато, али секој пат коа ќе уклучам стим гледам нови имиња, само ги мењаваат. :D
јузерот ми е у потпис, бујрум ако сака некој и трејд да напраиме :D

@Martin е најдоверливиот човек што го знам на стим.. кога и да ми треба нешто да купам он ми зема најбрзо што може. Многу цсго гифови имам земено од него а и уште неколку други игри. Искрено свака му част.
Ник на стим ми е Kiko ツ кој сака може да ме адд :)

Дечки, заврши овогодинешната распродажба па пишете со што се подновивте и толку пари потрошивте.. Ајде јас ќе почнам:

- Trine 2 - 1,13 EUR
- Hotline Miami - 0,72 EUR
- Payday 2 - 4.14 EUR + 3 DLC-а - 3,18 EUR
- Roogoo - 0, 29 EUR
- Castle Crashers - 1,19 EUR
- Terarria - 1,99 EUR

Се на се: 12, 64 EUR / 843 денари.

Со ништо. Сакав со Next Car Game али ми текна дека и онака нема да ја играм периодов, па решив да чекам следна распродажба од есен па можда да ја фатам и на поголем попуст. Другите што се вртеа или веќе ги имав купено или не сакав да ги играм.
Се‘ на се‘: 0 EUR / 0 денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom