Бидејки периодов е активна темава со стим распродажбата, ај да напишам збор-два..
Сите знаеме дека живееме во едно такво време каде што секој гледа да те искористи т.е. да те заебе. Е јас имав еден таков случај.
Станува збор за
@Fiend човек кој пред ТИ4 ме адна и ми побара да му купам карта за тоурнаментот. Требаше да ми прати 420денари на сметка,
еве го тој пост. На крај помеѓу нас се договоривме (бидејки не сум човек од корист, тоа подоцна ќе го објаснам) да не ми прајка пари, туку да му завршам работа со ајтеми. Ми даде еден куп ајтеми кои што многу вредеа 0.05, некои 0.1, некои 0.5 евра (очите ми истекоја дур ги ставив сите на маркет) и така стигнавме до некоја си сума каде што
@Fiend остана да ми должи уште 1.6 евра. Рече немам сега ајтеми, кога ќе ми се паднат ќе ти дадам и ќе се расчистеме. Нема проблем.
Од тогаш
@Fiend зеде доста имортал кутии/ајтеми. Неколку пати му реков да се раздолжеме, рече ќе биде. Бидејки помина доста време од тогаш, а по некоја случанојст моментално на стим ми фалат 1.5евра за да си купам една игра решив вчера да му пишам за конечно да се расчистиме. Не врати. Денеска се логирам на стим, гледам ме избришал од пријатели и успат ме блокирал.
Иначе за тоа дека не сум човек од корист знаат повеќе членови на форумов со кои што имам соработувано. Еве последно ќе ја спомнам случката каде што јас,
@Ficiani ,
@OMGWTFBBQ и
@Big Bull ја купивме PAYDAY. Беше сабота, јас ја купив играта а дечките ми префрлија пари дури понеделник. Значи гифот им го пратив на доверба. Дури со
@Ficiani правевме други планови наместо да ми префрла пари (значи не е се за пари), битно на крај се испадна ОК. Друг пример е каде што исто така на
@Mr.47 му дадов ГТА пред да ми даде пари, исто така на доверба. Човекот наредниот ден чесно-поштено ми пушти пари. Исто така да не праам муабет колку кантер гифови му имам купено на
@SonjeCrew .
Доста trades имам и со
@Angello .
Поентата на постов не ми е работата за тие 1.6евра т.е. 100денари во наши пари, поентата ми е СИТЕ луѓе да прочитаат на форумов (некои од нив намерно ги тагнав) да видат колку многу ефтини личности има. Се прават цигани за ситни пари. Исто така цел ми е да дадам сознание да на секого не верувате (иако јас сум таков по природа) и пазете со кој трејдате разни работи. Добро е што вакви луѓе вистинското лице си го покажуваат за ситни пари.
И уште еднаш за крај, никот на дечкото кој ако му дадете нешто во доверба СИГУРНО ќе ве извиси
@Fiend . Ник на стим му е
Hiks-1437 а еве и
негов стим профил.