Samsung Galaxy S4 КОРЕА?

Член од
6 април 2013
Мислења
357
Поени од реакции
302
Здраво дечки има ли некој овде што знае од каде да купам солидна копија на Samsung Galaxy S4 значи од оние со сензорите што не сецкаат. Битно ми е да е идентичен изгледот и да отвара брзо значи најдобрата можна копија што е достапна овде ја барам

Не си го троши времето со копии, купи си некој асален телефон, Nexus 5, LG G2 итн.

Не постои копијата да е подобар од оригиналот, значи не си арчите парите кога можеш оригинал со солидна цена .

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

Здраво дечки има ли некој овде што знае од каде да купам солидна копија на Samsung Galaxy S4 значи од оние со сензорите што не сецкаат. Битно ми е да е идентичен изгледот и да отвара брзо значи најдобрата можна копија што е достапна овде ја барам

еве една копија, викаат дека била иста како оригиналот
http://ledikom.mk/mobilen.php?id=326&cid=7

Катастрофа се коипиите џабе ќе дадеш 100-150 евра кога 250 имаш на старо.

Еве една копија погледнете колку е идентична и работи совршено, секако хардверски е за некоја нијанса послаба од вистинскиот S4 исто така и екранот но за таа цена е повеќе од задоволувачки

Самсунг галакси с4 се продаава по цена од 3-4к денари со 4,7 инчи дисплеј а посолидната копија од 4-5к денари со 5 инчи дисплеј на битпазар
Ако се решиш да го купиш симни си нелтуту па ќе ги видиш карактеристиките дека не вреди ни 1к денари[DOUBLEPOST=1408900017][/DOUBLEPOST]
еве една копија, викаат дека била иста како оригиналот
http://ledikom.mk/mobilen.php?id=326&cid=7
Ако по сликата ја споредуваат автентичноста тогаш јас сум сличен со итар пејо

Самсунг галакси с4 се продаава по цена од 3-4к денари со 4,7 инчи дисплеј а посолидната копија од 4-5к денари со 5 инчи дисплеј на битпазар
Ако се решиш да го купиш симни си нелтуту па ќе ги видиш карактеристиките дека не вреди ни 1к денари[DOUBLEPOST=1408900017][/DOUBLEPOST]
Ако по сликата ја споредуваат автентичноста тогаш јас сум сличен со итар пејо
Не ми го извитуперувај мислењето.

Што е извитоперено? уствари ти горе збориш за цени на копии?

Што е извитоперено? уствари ти горе збориш за цени на копии?
Па на тезга на битпазар ретко се наоѓа некој стопен оригинал

Нема везе не сме се разбрале, моја грешка, а богами и малце збунувачки ти е уводот во постот.

Подобро купи си некој асален телефон, одколку да купуваш копија кој ќе се расипе за еден месец.
Но веќе ако бараш копија, незнам дали сеуште работи, но распрашај се или провери во Spaiva ........., знам таму имаше поквалитетни копии на оригиналните телефони, а и за поефтини пари:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom