Six Feet Under

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ја изгледам мислам дека два месеци Breathe Me на рипит ми беше, ништо друго не слушав.

Ve chitam Vas i si go vrakjam filmot kako mi beshe mene koga ja gledaf, obichno samo nokje od koa ke mi zaspiea decata, poso explicit material ne e bas za deci, i se socuvstvuvam so Vas, a sebe si si vikam ne ja pushtaj pak glej nesho drugo... :unsure:

Ve chitam Vas i si go vrakjam filmot kako mi beshe mene koga ja gledaf, obichno samo nokje od koa ke mi zaspiea decata, poso explicit material ne e bas za deci, i se socuvstvuvam so Vas, a sebe si si vikam ne ja pushtaj pak glej nesho drugo... :unsure:
Истото си го викам.
У моментов пратам 3-4 серии, ама си викам: де бе пушти ја, сврти ја за 20 дена цела серија. Иако пред само 2 месеци ја завршив.

Истото си го викам.
У моментов пратам 3-4 серии, ама си викам: де бе пушти ја, сврти ја за 20 дена цела серија. Иако пред само 2 месеци ја завршив.

Drugarot Forest e najgolem svedok za moeto pateshestvije so serijava :icon_lol:

Јас пред 5 дена правев една година од кога ја изгледав :D :(

4 години и 9 месеци од првото изгледување и се уште го паметам чувството кога заврши. Уште два дена после тоа не излегов од собата ...

Океј, не се смејте, ама синоќа мислам оти сонував дека целата серија сум ја почнал и изгледал уште еднаш. Сега се сетив. Да го ебам.

Kako si ja izgledal cela ako e spora i dosadna? :D

Прочитав дека имало најдобар крај што има некоја серија + 3 месеци едвај. Башка, ултра геј серија :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom