Hooligan
..The President...
- Член од
- 9 февруари 2008
- Мислења
- 2.359
- Поени од реакции
- 701
Ауу тоа секако..нема шала таму...Најјако е што битолчани се молат да имаме плодна берба за да имаме повеќе пари и повеќе да трошиме, за да можат и тие да живеат:smirова вистина е, другарчиња од Бт ми имаат кажувано):helou:
Али убо се надополнуваме со битолчани нема што..несмееме да заборавиме дека ептем убај чупчина имат Битолчанчина плус студентарија...леле тоа студентките што идат..од кавадарци,струмица,кочани.....посебно кочани....
И секако фин ноќен живот...али јебига како што кажа и тие од јаболката наши се надеваат-прилив на “странски девизи“..али нека ...парите се за трошење нели....
Сепак не е за потценување ни битолската економија во последниве 2 години..имат доста перспективни фирми...мислам дека заедно со Прилеп тие во наредниов период ќе предизвикаат економска експанзија на Југозападот...
Иначе многу ми се допаѓа тоа што регионалната фудбалска лига им ја пренесуваат на телевизија...
Имав можност да присуствувам на едне натпревар Крклино-Логоварди 0-1...и после се изненадив кога полоња колешки ми кажаа дека ме виделе на фудбал...на телевизија....ЗАКОНННН !!