- Член од
- 12 август 2014
- Мислења
- 1
- Поени од реакции
- 0
Ergo Proxy некој ?....Вреди ли да се почиња
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не беше нешто посебно приказната,но entertaining беше,многу ми се допаѓаше мрачната атмосфера во тоа аниме,ако си фан на sci-fi жанрот why not.Ergo Proxy некој ?....Вреди ли да се почиња
Ако мислиш да гледаш над 600 епизоди...и повеќе, не бројам више :3, почниПосле изгледани сите епизоди од Дет Ноте, Фулметал Алхемист, Драгонбол, Блич, на кој да одам од популарниве анимиња??
Наруто????
berserkПосле изгледани сите епизоди од Дет Ноте, Фулметал Алхемист, Драгонбол, Блич, на кој да одам од популарниве анимиња??
Наруто????
berserk
black lagoon
claymore
hellsing
ghost in the shell
trinity blood
shakugan no shana
high school of the dead (икао е како hentai анимацијата приказната го прават едно од подобрите аниме )
kill la kill overrated (само сиски и газиња )Shingeki no Kyojin
tokyo ravens
highschool dxd
highschool dxd new
ao no exorcist
kill la kill ( Одлично Аниме )
Norogami
Побарај на анимелист популарни полно има
kill la kill overrated (само сиски и газиња )
highschool dxd (добра приказна но исто пуно со fun service )
tokyo ravens и norogami не сум гi гледал за што се работи каков тип на анимa се
ги погледав на wiki shounen Animea обично не ми се омилени али ќе размилсам и така немам што да гледам ја прегледувам BleachTokyo Ravens e нешто како Kaze no StIgma или Strike Blood ако ги имаш гледано има добра приказна и акција..
Norogami е акција од типот на Gintama. ... итн
FT Nemoze nikoj da go premine i tacka.No game no life. Прејако е. Дури ми ги надминува Bleach и Fairy Tail.
Па Bleach и Fairy Tail не се најдобрите анимеа а и да сеNo game no life. Прејако е. Дури ми ги надминува Bleach и Fairy Tail.
Па не постојат апсолутно најдобри анимиња. Питање на вкус е. Затоа реков, „ми ги надминува Bleach и Fairy Tail.“ Не ни реков дека тие две се најдобри. Али у листата на моите приоритети, сега за сега, No Game no Life ми се свиѓа повише од овие две.Па Bleach и Fairy Tail не се најдобрите анимеа а и да се
пак се подобри од No game no life
No game no life е уште едно fun servise anime