Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тргнуваме утревечерпредлог од мене за сите што одат во Ксамил обавезно да одите до blue eye(сино око) преубаво место.
Јас оваа година планирам да одам на одмор во Ксамил, па најмногу ме интересира како најлесно да се стигне до таму? Според мапиве на гугл најдобра рута е преку Грција, со тоа што кај Јоанина се продолжува нагоре (север) и преку граничниот премин Какавиа се влегува во Албанија. Но од коментариве гледам дека сите идат до Игуменица па од тука се продолжува северно и се влегува во Албанија. Ме интересира зашто е тоа така и дали тоа е најдобриот пат до Ксамил?
Аман шо е толку лошо? И јас бев Албанија па немам таквои искуство..Бев во Ксамил, планирав да останам 10ина дена, останав само 1 ноќ и тоа во Саранда, утре дента си го фатив патот под нозе за Парга. Кога стигнав таму како да сум излегол од пеколот и да сум стигнал во рајот, до толку е лошо во Албанија.
Само 2 збора имам да кажам за Албанија: -Никогаш повеќе.
А убаво си мислев златна Будва да си појдам.
Бев во Ксамил, планирав да останам 10ина дена, останав само 1 ноќ и тоа во Саранда, утре дента си го фатив патот под нозе за Парга. Кога стигнав таму како да сум излегол од пеколот и да сум стигнал во рајот, до толку е лошо во Албанија.
Некој?Дечки линк, контакт од смештај за двајца (или евентуално четворица со две спални) за во Ксамил?
Немој да вреѓаш Албанското Кабо, Тахити...Туркс енд каикос, Малдиви...Бев во Ксамил, планирав да останам 10ина дена, останав само 1 ноќ и тоа во Саранда, утре дента си го фатив патот под нозе за Парга. Кога стигнав таму како да сум излегол од пеколот и да сум стигнал во рајот, до толку е лошо во Албанија.
Шо се разбираш ти од географија. Парга не е на Егеј, на Јонско е.Шо се ти разбираш од воена музика. Јонско море и мирно место со безпари поминување, лошо..
Биди поздравен и оди на Егеј.
Општо кажав јад, не стриктно парга.Шо се разбираш ти од географија. Парга не е на Егеј, на Јонско е.![]()
Не ти треба организиран смештај, полупразно е сега, дедовци или деца те чекаат на пат со картони и натпис : rooms for let - шекспировски англиски јазик е тоа.Некој?
Sent from my SGH-T989 using Tapatalk