SimCity (2013)

• Креатор на темата Креатор на темата Sheldon Cooper
  • Време на започнување Време на започнување
Побарај Mini-image.Toa e слично на крак.На последната Sims 3 University Најдов Mini-image.Toa треба да му направиш Mount со Alcohol или Daemon tools за да ти се подигне.Сигурно има и за Sims city 2013.
Нема :) бара постојано да си онлајн за да работи играта. плус градовите се зачувуваат на сервер :)

SimCity 2013 NO DRM CRACKED v1.5-P2P

шо е ова, некој ја има пробано?

Знае некој како се бришат градовите и сејфуваното.

Гејмери знаете нешто како да се отворат другите градови освен овој на мене овој само ми го дава! кај вас како е?
SimCity 2013-07-21 17-06-51-34.jpg
SimCity 2013-07-21 17-06-59-93.jpg

Велиш.Баш сега ми симнала ај да видам преги ја оставив.:)

Ќе можеш да ми помогнеш каку да ја инсталирам пробав неколку пати и кога ке стиснам PLAY добивам "Invalit licence . (0x000A) = Tampered" се инсталирам како што пишува ама истиов еррор го добивам незнам зошто?

Ќе може ли некој да ми прати линк по пп за симнување на играва? Пробав од замунда ама не се пушта. Ако нема може и од некоја друга слична на оваа.

Ќе може ли некој да ми прати линк по пп за симнување на играва? Пробав од замунда ама не се пушта. Ако нема може и од некоја друга слична на оваа.

Незнам како да ти помогнам. Некој викаат работи, некој не.. јас се утепав од пробување. Симнував од многу други страни, никако неможев да ја уклучам. На крајот ми пукна филм и земав ја купив, некаде околу 1,000ден. фати на страниве каде што ги шиткаат. И не зажалив! :)

Јас ја симнав од замунда.мк ако сакаш линк да ти пратам? Кај мене бидна сепак пробај ја. Ако не собери паричка и купи ја :D

Јас ја симнав од piratebay offline верзија супер оди и сите мапи се отклучени.

Јас ја симнав од piratebay offline верзија супер оди и сите мапи се отклучени.
Исто. Пред некое време се утепав од барање и пробување на сите тие верзии за онлајн што беа итн, и неќеше.
пред 2-3 дена случајно видов негде дека имаат пуштено (веќе некое време) Offline mode, и побарав торент, одма најдов, сосе Cities of Tomorrow dlc-то. :)

Исто. Пред некое време се утепав од барање и пробување на сите тие верзии за онлајн што беа итн, и неќеше.
пред 2-3 дена случајно видов негде дека имаат пуштено (веќе некое време) Offline mode, и побарав торент, одма најдов, сосе Cities of Tomorrow dlc-то. :)

Да и рајат си играш , се си зачувува без проблем. Онлајн е добро само ако ја имаш оргиналот и да играш на нет :) да градиш заедно со други да развиваш регион.

Јас ја симнав од замунда.мк ако сакаш линк да ти пратам? Кај мене бидна сепак пробај ја. Ако не собери паричка и купи ја :D
Ај пуѓти ми линкче по пп, да пробам.[DOUBLEPOST=1408558252][/DOUBLEPOST]
Друже ај ако не ти е тешко пушти ми линкче да ја симнам по пп:)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom