Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Денес повторно ќе има бета тестирање, доколку веќе се имавте регистрирано ќе ви стигне кодот на email и ќе треба да го внесете на Origin. За тие што не се регистрирале, можат да се регистрираат
Не можат да ја хакнат ушште најверојатно тоа е иначе крак нема а код јок никаде не можам да најдам.Излезе ли играта.Колку што знам излезе на 3 март.Ја симнав и ова Origin ми бара да се најавум.Не ми требаат такви работи.Ако некој ја игра веќе нека ми даде линк за да ја спуштам.Многу ми се допаѓаат ваквите игри.Еве гледам и сите со ваков проблем со овој Origin.Ви благодарам однапред.![]()
Значи така.Тогаш ќе ја симнам 4 ката.Мислам дека е интересна.Сепак по слики дека дека е оваа 2013 многу по интресена.Флаа мнгу.Поздрав.Не можат да ја хакнат ушште најверојатно тоа е иначе крак нема а код јок никаде не можам да најдам.
Тешко да ја најдеш во Скопје.Ако излезе добра верзија за некое време пробај да ја симнеш.Ама не верувам дека може да купи негде освен во подобро снабдените продавници и би требало да е над 1000 денариИма некој информации каде во Скопје се продава играта и колку е цената?![]()
Очекувам околу 3500 денари да е. Инаку поминав пред 5 недели во Југотон и ми рекоа дека треба да ја добијат за 1-2 недели. После тоа време пак бев и само ми рекоа дека ја немаат и ништо не спомнаа за добивање. Па сега не знам дали пак ми се исплати да идам за Скопје за играва само.Тешко да ја најдеш во Скопје.Ако излезе добра верзија за некое време пробај да ја симнеш.Ама не верувам дека може да купи негде освен во подобро снабдените продавници и би требало да е над 1000 денари
Совет од мене.Подобро да си ја симнеш отколку да тепаш пат до Скопје.Би требало да излезе добра верзија за некое време.Нема добар Torrent за да се симне.Верувај ми и јас сакам да ја играм ама нема добра верзија за симнување.Очекувам околу 3500 денари да е. Инаку поминав пред 5 недели во Југотон и ми рекоа дека треба да ја добијат за 1-2 недели. После тоа време пак бев и само ми рекоа дека ја немаат и ништо не спомнаа за добивање. Па сега не знам дали пак ми се исплати да идам за Скопје за играва само.![]()
Нема крак. Плус сакам да пробам онлајн да ја играам со друштво!Совет од мене.Подобро да си ја симнеш отколку да тепаш пат до Скопје.Би требало да излезе добра верзија за некое време.Нема добар Torrent за да се симне.Верувај ми и јас сакам да ја играм ама нема добра верзија за симнување.
Побарај Mini-image.Toa e слично на крак.На последната Sims 3 University Најдов Mini-image.Toa треба да му направиш Mount со Alcohol или Daemon tools за да ти се подигне.Сигурно има и за Sims city 2013.Нема крак. Плус сакам да пробам онлајн да ја играам со друштво!![]()