SimCity (2013)

• Креатор на темата Креатор на темата Sheldon Cooper
  • Време на започнување Време на започнување
Ја отворивте играва на ПЦ на итернет пишува крак дека нема.ако ја уклучил некој на ПЦ нека пише каде да најдам линк.

Kako da ja instaliram igrava pomagajte od skidrow ja simanv za na PC
--- надополнето: 18 март 2013 во 16:46 ---
Денес повторно ќе има бета тестирање, доколку веќе се имавте регистрирано ќе ви стигне кодот на email и ќе треба да го внесете на Origin. За тие што не се регистрирале, можат да се регистрираат

Ја пуштив преку Оригин но ми бара продукт кеј ако го имаш може да ми го пратиш.

Излезе ли играта.Колку што знам излезе на 3 март.Ја симнав и ова Origin ми бара да се најавум.Не ми требаат такви работи.Ако некој ја игра веќе нека ми даде линк за да ја спуштам.Многу ми се допаѓаат ваквите игри.Еве гледам и сите со ваков проблем со овој Origin.Ви благодарам однапред.:icon_mrgr:

Излезе ли играта.Колку што знам излезе на 3 март.Ја симнав и ова Origin ми бара да се најавум.Не ми требаат такви работи.Ако некој ја игра веќе нека ми даде линк за да ја спуштам.Многу ми се допаѓаат ваквите игри.Еве гледам и сите со ваков проблем со овој Origin.Ви благодарам однапред.:icon_mrgr:
Не можат да ја хакнат ушште најверојатно тоа е иначе крак нема а код јок никаде не можам да најдам.

Не можат да ја хакнат ушште најверојатно тоа е иначе крак нема а код јок никаде не можам да најдам.
Значи така.Тогаш ќе ја симнам 4 ката.Мислам дека е интересна.Сепак по слики дека дека е оваа 2013 многу по интресена.Флаа мнгу.Поздрав.:icon_mrgr:

ЕЕЕ ај линк за бета верзија.Многу е убава играта.Прочитав тука дека некој ја играл бета верзијата.Благодарам однапред.:icon_mrgr:

Што бидна со оваа Сим.Едвај чекам да ја играм известетеме кога ке може да се симнува.

Ова излеа ја прриморуваат пиратеријава да си купат.Знае некој колку пари е.

Не ми е јасно зошто city builder симулација да се игра Online.Која е поентата?Сите simcity предходници се играа соло.

Има некој информации каде во Скопје се продава играта и колку е цената? :)

Има некој информации каде во Скопје се продава играта и колку е цената? :)
Тешко да ја најдеш во Скопје.Ако излезе добра верзија за некое време пробај да ја симнеш.Ама не верувам дека може да купи негде освен во подобро снабдените продавници и би требало да е над 1000 денари

Тешко да ја најдеш во Скопје.Ако излезе добра верзија за некое време пробај да ја симнеш.Ама не верувам дека може да купи негде освен во подобро снабдените продавници и би требало да е над 1000 денари
Очекувам околу 3500 денари да е. Инаку поминав пред 5 недели во Југотон и ми рекоа дека треба да ја добијат за 1-2 недели. После тоа време пак бев и само ми рекоа дека ја немаат и ништо не спомнаа за добивање. Па сега не знам дали пак ми се исплати да идам за Скопје за играва само. :sleep:

Очекувам околу 3500 денари да е. Инаку поминав пред 5 недели во Југотон и ми рекоа дека треба да ја добијат за 1-2 недели. После тоа време пак бев и само ми рекоа дека ја немаат и ништо не спомнаа за добивање. Па сега не знам дали пак ми се исплати да идам за Скопје за играва само. :sleep:
Совет од мене.Подобро да си ја симнеш отколку да тепаш пат до Скопје.Би требало да излезе добра верзија за некое време.Нема добар Torrent за да се симне.Верувај ми и јас сакам да ја играм ама нема добра верзија за симнување.

Совет од мене.Подобро да си ја симнеш отколку да тепаш пат до Скопје.Би требало да излезе добра верзија за некое време.Нема добар Torrent за да се симне.Верувај ми и јас сакам да ја играм ама нема добра верзија за симнување.
Нема крак. Плус сакам да пробам онлајн да ја играам со друштво! :D

Нема крак. Плус сакам да пробам онлајн да ја играам со друштво! :D
Побарај Mini-image.Toa e слично на крак.На последната Sims 3 University Најдов Mini-image.Toa треба да му направиш Mount со Alcohol или Daemon tools за да ти се подигне.Сигурно има и за Sims city 2013.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom