Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Имам некое претчувство дека на крајот на летото ќе останеме и без Мариа и без Кедира.
Кедира во Баерн ќе заврши 90%, а Мариа во Манчестер. Ќе биде ептен лошо.

некоја новост дане знаете пред мечов случано :)?
Имам некое претчувство дека на крајот на летото ќе останеме и без Мариа и без Кедира.
Кедира во Баерн ќе заврши 90%, а Мариа во Манчестер. Ќе биде ептен лошо.

http://www.sportklub.rs/kraj-sage-anceloti-pustio-di-mariju-u-mancester-junajted

Од кај им е информацијава? :icon_lol:

Тоа и ја се чудам. А и англискиве весници според изјавава заклучија дека е готово

He said: "I don't want to enter into this theme so I don't lose focus on tomorrow's game. Di Maria is available like all the others. He may or may not start the game and has opportunities, but like everyone else.

"What I won't do is put out the same team in both legs. One team will play tomorrow and on Friday I will change it a little.

"I don't know what Di Maria has decided. But I know that he's training and that he could help us in tomorrow's match. Until August 31 it will continue the same way and after that everything will be cleared up and things will return to normal."

Не викам дека нема да замине сигурно, но во ситуација кога интересот за Фалкао пак спласнува не гледам зошто Реал би сакал да го продаде Ди Мариа. Попрво Чаби Алонсо би го продале кој и онака уште лани го убедуваа да не заминува, а еве сега пак се слушаат гласини дека е можно во Јануари да го напушти Мадрид, а и според формата и физичката подготвеност не гледам дека ќе се изнаигра многу оваа сезона.

Ди Мариа ќе се продаде само за да се вратат дел од парите за Родригез. Мада за мене после Роналдо, он е главниот.

Ете вака ќе газат.
Casillas; Carvajal - Pepe - Ramos - Coentrao; Modrić - Kroos - Di Maria; Ronaldo - Benzema - Bale.

Од мене изглеа, наслушав дека ме читаат. :D
Јас да сум на место на управа, ако ги даат овие двајца, под итно по Верати да се појде. Тројката у средина ќе биде Модриќ, Крос и Чаби кој би ротирал со Џејмс, коа ќе се префрламе у 4-2-3-1. Солидна замена за оваа тројка, нема да иаме ако отидат и двајцава.[DOUBLEPOST=1408479380][/DOUBLEPOST]Casillas; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Kroos, Modric; Cristiano, Bale y Benzema

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom