Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Точно е ова, или само шпекулација ?

10517586_686732411408341_8065026459534425633_n.jpg

Икерчо стартува утре :cautious:

јас вака би играл

Карва-Пепе-Рамос-Коентрао
Лука-Крос-Ди Марија
ББЦ

Ди Марија на секој меч против овие е најдобар поединец, ако не му е кажано нешто од горе можда и ќе се одлучи да го стави, иако поверојатно е да го игра Алонсо како ДМ, а Крос и Лука пред него.
Хамес сеуште не е спремен за касапиве, најдобро би било да собира овие два меча искуство од клупата.

Икерчо стартува утре :cautious:

јас вака би играл

Карва-Пепе-Рамос-Коентрао
Лука-Крос-Ди Марија
ББЦ

Ди Марија на секој меч против овие е најдобар поединец, ако не му е кажано нешто од горе можда и ќе се одлучи да го стави, иако поверојатно е да го игра Алонсо како ДМ, а Крос и Лука пред него.
Хамес сеуште не е спремен за касапиве, најдобро би било да собира овие два меча искуство од клупата.

Изјави он дека Хамес му треба време за адаптација, со други зборови нема да игра утре, а Мариа е спремен и може да започне.

Е сеа јас највеќе би сакал да видам како ќе функционира :

Чаби
Модрич Крос

Но со самото ова, нема место за Ди марија, така да најверојатно составот од финалето ќе биде со Пепе и Чаби.

Среден ред за утре ќе биде Модриќ-Ди мариа-Крос мое мислење :)

Ќе го продавате Кедира или слабо?

Лошо деби, ама според мене за ниеден гол не е крив.
Инаку утре пасиљо ќе има. Не е од Барса, ама и од Атлетико не е мала работа. Че се клањат.

^ А Асиер сеа која форма треба да ја врати?

Јас за мојот аватар не сум дал и никогаш нема да дадам лош збор. Коа само ќе ми текне дека речиси една година пред да дојде, во период коа немаше ниту било каква шпекулација за Лука, јас во темата: Кој играч би сакале да дојде во вашиот омилен клуб, го посочив него.
Сметам дека 50% е моја заслуга за шампионскиов тим што го имаме, а е базиран на Лука. :D

некоја новост дане знаете пред мечов случано :)?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom