Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Арсенал со години не ни требаше да се најде кaко кандидат за топ 4,а камоли за титула,а имаше добри проценти,така да Fack off.

16 YEARS in a row bitch
може не е за фалење ама шах мат на муабетот твој за топ 4
Може немавме тим за титула ама за топ4 сгурно имавме, за разлика од вас годинава што можете да сонувате топ 4 како што стојат работите[DOUBLEPOST=1408408387][/DOUBLEPOST]Фабрегас денеска го следев внимателно сеуште ги има тие потези и додавања од кога играше кај нас маестро :cuc:
Како само би го менувал со Оозил.....:cenzura:

16 YEARS in a row bitch
Може немавме тим за титула ама за топ4 сгурно имавме, за разлика од вас годинава што можете да сонувате топ 4 како што стојат работите[DOUBLEPOST=1408408387][/DOUBLEPOST]Фабрегас денеска го следев внимателно сеуште ги има тие потези и додавања од кога играше кај нас маестро :cuc:
18 пуни сезони не 16

16 YEARS in a row bitch
Абе ме утепа;),реално тимот ваш бил на рамниште,како што викаш ти сега, просечен,ко нашиот.А некој ваши фанови,се лупаа чак и дека сте кадарни за титула,Е зошто па сега ние да немаме шанса за Топ 4?Само немој да ми речеш дека оваа година конкуренцијата е јака,тоа го знам и бес да ми кажеш.Едноставно е сте биле топ 4 само ради Венгер кој го вадел максимумот од вашите просек играчи.

18 пуни сезони не 16
ќе бидат 18 ако го поминиме Бешикташ[DOUBLEPOST=1408409881][/DOUBLEPOST]
Абе ме утепа;),реално тимот ваш бил на рамниште,како што викаш ти сега, просечен,ко нашиот.А некој ваши фанови,се лупаа чак и дека сте кадарни за титула,Е зошто па сега ние да немаме шанса за Топ 4?Само немој да ми речеш дека оваа година конкуренцијата е јака,тоа го знам и бес да ми кажеш.Едноставно е сте биле топ 4 само ради Венгер кој го вадел максимумот од вашите просек играчи.

Види на три пати кој му ги земал титулите на Јунајтед од 1998 до 2004 ;)
После 2004 верувам дека веќе и рибите имаат чуено зошто и како имавме проек играчи некадарни за титула. Тоа дека Венгер го вадел максимумот може е така (според мене не) и е заслужен за пласманите во ТОП 4. И да сега конкуренцијата е многу поголема ја не памтам некогаш во исто време да имало повеќе од 4 екипи што можат да бидат ТОП 4 (сезоната кога влезе Тотенхем Челзи сами ја заебаа работата а Ливерпул беа просек). Грото аналитичари се сложуваат дека ако Јунајтед не купи најмалце 3-4 world class играчи нема што да се надева на титула а веројатно и на топ 4. Сигурен сум дека да не дојдеше ЛВГ ни вие навивачиве немаше да бидете толку сигурни дека ќе бидете во топ 4 а камо ли да праиме муабет за освојување титула.

Во прилог статијава

Последно уредено:
Mислам дека Челси нема да има конкуренција сезонава. Прво коло е и све тоа, ама...
Лани ги добија скоро сите дуели со појакиве екипи, а титула изгубија против Палас, ВБА и Сандрленд.

Џордан викаше дека една утакмица не прави играч добар или лош, али Фабрегас си покажува квалитет.
Добро е што ние го имаме Клеверли на таа позиција, иначе, наебавме.

За све е крив Драганчо наш:pos:,сеа следен е Мурињо на ред,и тоа по можност Мата да му истури кофа вода:D.

Собата во која ТхеСан ги смислуваат насловите ја замислувам полна со перници и наргилиња наполнети со хашиш
_77024262_sun19august.jpg

За топ 4 имате некакви шанси само ако некој од топ 4 тимовите има катастрофално лоша сезона.Реално гледано очајна ви е екипата,одбраната дупка среден ред незнае два паса да сврзе само нападот ви вреди нешто но и тука сте на една повреда на Ван порцелан до Чичарито како прва опција за папаѓач.Играта полоша од таа на Евертон а бараш титула.На Јунајтед му требаат 2-3 класа играчи до крајот на преодниот рок за да влезе во борба за топ 4.

Абе пишувајте помалце. Зошто во Мај кој ќе бара цитати на 150 страни како ни бил шит тимот. А многу се и за букмаркирање бај де веј. :sneaky:

Абе пишувајте помалце. Зошто во Мај кој ќе бара цитати на 150 страни како ни бил шит тимот. А многу се и за букмаркирање бај де веј. :sneaky:
Брат, ние рекле или не рекле, ако за чудо на крај напраите нешто, пак ќе има ситење. Такада дур може, да се користи, сеирот е неизбежен у секој случај, само прашање е кој ќе го трпи :)

BvaMQ5vIgAAbbsR.jpg

Сликава добро ја опишува генијалноста на САФ. Тимот кој победи 8-2 против Арсенал. Замислете ги овие 11 лани или сезонава...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom