Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Napisah eden status na fb i gi oznacih, ke se raskarat sea hahaah

Коста е играчиште, какво позиционирање и игра, феноменален е, перфектен е за тимов и Мурињо.

Па па па партали човече,само малце по сигурно во одбраната и се ке биде перфектно:)

П.С Се гледа што е прав напаѓач,уште од првата минута си гази Коста,секоја чест за него само вака да продолжи:D

Фабрегас 2 асистенции...со Коста погодени до даска!! Се надевам ќе продолжат вака. Фелипе Луис не импресионираше баш на пријателските, затоа и не е стартер денеска. Али има време, ќе си ја добие својата шанса.

Голот на Барнли беше како кога коњот ќе добие камшик па ќе тргне со сета сила напред. Се гледаше дека и по првиот и по вториот гол дека идат на нов гол и набрзинка ја решија утакмицата. Сега е се рутина, малце се воигруваат нови акции ваљда, не сака очигледно да напнат од одма, да не се испукаат уште прво коло. :D

Burnley igraat mnogu dobro trcat ko nenormalni, pokrivaat segde i recisi ne praat greski u odbrana i na sredina, Kvalitetna ekipa, najverojatno i ke ostanat u PL i naredna godina.

Супер почеток. После примениот гол, видовме што може да направи тимот. Во второто полувреме немаше никаква потреба да се трудат и да трошат енергија и го завршија рутинирано. 3 бода, на прво место на табела.

Коста си го постигна првенецот, Фабрегас покажа какво играчиште е. Овие двајца сезонава ќе ни бидат можеби најбитните играчи. Доколку немаат повреди и бидат константно во форма, ќе бидат страшни.

Одиме на титула!

Слабо во второ, али одиграа рутинирано иако ја очекував да ги згазат, Следно коло играме против уште едни ропаци кои ќе летаат у 2 лига и уште една лесна победа.

Слабо во второ, али одиграа рутинирано иако ја очекував да ги згазат, Следно коло играме против уште едни ропаци кои ќе летаат у 2 лига и уште една лесна победа.
Немаат уште сила за 90 минути, а и немаше потреба да продолжат со офанзива. Затоа беше такво второ.

Немаат уште сила за 90 минути, а и немаше потреба да продолжат со офанзива. Затоа беше такво второ.
Не се наситив уште од таа игра во прво полувреме, да ти е кеиф да ги гледаш.:D

85b55a757455dcfa3558577ec8c7853c.jpg

Once a blue, always a blue[DOUBLEPOST=1408396553][/DOUBLEPOST]btw, утакмицата ја гледав второ полувреме со мали прекини, ќе се потрудам да гледам реприза ако ја даваат. Убаво игравме?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom