Најчудни места на кои досега сте мастурбирале....

• Креатор на темата Креатор на темата wild west
  • Време на започнување Време на започнување
pred sestra mi i decko i
Ew...
south-park-studio-3.jpg

Минатото лето кога бев на грозје берење,сам бев у редот,ми надојде и го измавав на шефицата..Да ја ебам,после 2 саата ми скрати една гајба,не сум ја наполнил до горе..
Шо не и ја "наполни" ? :D

На планина под отворено небо,знам дека глупо звучи али 7 одделение бев,ни сам незнам зошто.Сеа сакам да повторам у пракса со девојчево али неќе..А оддалечено место,не се стига со возила,дебели сенки,чист ваздух,сино небо,а и башка утепано е местото малку луѓе го знаат али ете..:(
дај кажи каде се наоѓа тоа место ме интересира, скопје некаде? :D

во училиште и тоа многу многу пати
и најчудно:
под вода хихих

Најчудно место: кога бев 8мо одделение, надвор, сред бел ден пред бунгаловите на одмор. :rolleyes: Носев само купачи, ми се дигна и морав да го измавам :LOL:

А имам и групно дркано неколку пати кога бев основно мислам. Еднаш сите свршувавме во пластична чаша од јогурт ама на крајот чашата некако падна и се истури на тепих :LOL: и после се расправавме кој да го чисти... :LOL:

Кратко објаснивање за девојкиве на форумот :) - При групно дркање на порнич сите се концентрираат на филмот и воопшто не гледаат еден во друг :)

НА работа во тоалетот ,ми се дигна и преку панталони се познаваше морав да го смирам ,земав клучот од тоалетот се заклучив и така ...

НА работа во тоалетот ,ми се дигна и преку панталони се познаваше морав да го смирам ,земав клучот од тоалетот се заклучив и така ...
Требало да оставиш отклучено... За атер на чистачката хахах :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom