- Член од
- 3 мај 2010
- Мислења
- 287
- Поени од реакции
- 236
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо не и ја "наполни" ?Минатото лето кога бев на грозје берење,сам бев у редот,ми надојде и го измавав на шефицата..Да ја ебам,после 2 саата ми скрати една гајба,не сум ја наполнил до горе..
Шо не и ја "наполни" ?![]()
дај кажи каде се наоѓа тоа место ме интересира, скопје некаде?На планина под отворено небо,знам дека глупо звучи али 7 одделение бев,ни сам незнам зошто.Сеа сакам да повторам у пракса со девојчево али неќе..А оддалечено место,не се стига со возила,дебели сенки,чист ваздух,сино небо,а и башка утепано е местото малку луѓе го знаат али ете..![]()
Требало да оставиш отклучено... За атер на чистачката хахахНА работа во тоалетот ,ми се дигна и преку панталони се познаваше морав да го смирам ,земав клучот од тоалетот се заклучив и така ...
ako e nekoja pred penzija lelele ke bideТребало да оставиш отклучено... За атер на чистачката хахах![]()
Хахах стара милфица хахах ама ако е некоја посочна....ako e nekoja pred penzija lelele ke bide
+62 socna mozes da zamislis kao lubenica u zimaХахах стара милфица хахах ама ако е некоја посочна....
Хаха баш+62 socna mozes da zamislis kao lubenica u zima
iance u wc koj ne go maval bre breХаха баш![]()
Не у вц туку во јавно вц .. Е тоа е појакотоiance u wc koj ne go maval bre bre