Смешни/интересни фудбалски слики, стрипови и видеа

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
јас се кладам оти сликава е направена од некој неписмен фан на Челзи па сеа демек фановите на Јунајтед си правеле филмови
Не можам кај вас за една минута да најдам муабети за Гарај, Хумелс, Крос, Фабрегас, Робен?

Не можам кај вас за една минута да најдам муабети за Гарај, Хумелс, Крос, Фабрегас, Робен?

Почекај една минута, ќе има и за Меси, Нејмар, Суарез, Тиаго Силва ... море за кој сакаш.

Кај нас ќе најдиш муабети и за некоја серија и за времето какво било надвор и за се. Чисто си правиме муабет, никој не кажа оти Робен ќе дојде на пример. Ние само си ги коментираме шпекулациите.

И крај краева глупо е, оти во секој фан клуб се прави мубает за вакви работи. Во фан клуб Ливерпул нели се вртеа Лукаку, Ројс, Видал и Ди Марија на моменти, Дани Алвес и шо ти ја знам, а завршија со Манкиљо, Ламберт и Лалана. И ај сеа ќе им се смееме.

Мене тоа ме нервира, што само кога е Јунајтед во прашање има вакви глупи заебанции, а за секоја екипа има разни глупи шпекулации. :)

Кај нас ќе најдиш муабети и за некоја серија и за времето какво било надвор и за се. Чисто си правиме муабет, никој не кажа оти Робен ќе дојде на пример. Ние само си ги коментираме шпекулациите.

И крај краева глупо е, оти во секој фан клуб се прави мубает за вакви работи. Во фан клуб Ливерпул нели се вртеа Лукаку, Ројс, Видал и Ди Марија на моменти, Дани Алвес и шо ти ја знам, а завршија со Манкиљо, Ламберт и Лалана. И ај сеа ќе им се смееме.

Мене тоа ме нервира, што само кога е Јунајтед во прашање има вакви глупи заебанции, а за секоја екипа има разни глупи шпекулации. :)
Не завршил преодниот рок :)

Не завршил преодниот рок :)
Е за нас завршил ли? Не оди никако стварно. Ај баш да видам дали ќе земете еден од тие погоре што ги набројав. И ај доста одевме офтопик. :)

Е за нас завршил ли? Не оди никако стварно. Ај баш да видам дали ќе земете еден од тие погоре што ги набројав. И ај доста одевме офтопик. :)
Не завршил, еве Бенатиа иде.

Интересното со вас е што сте многу, и кога ќе се спомне некој трансфер за рекордно време се испишуваат 15-20 страни со филмови за играчот, не дека нема во секој фан клуб желби.

Ај доста со муабетов, еве во живо од Енфилд

BvPDZGEIYAA3c2H.jpg

Да се забрани постирање у фан клуб Јунајтед за евентуални трансфери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom