RickyLFC9
Модератор
Истакни ми го делот кај што не сум у право.Рики имаш логика на дете од предшколска возраст.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Истакни ми го делот кај што не сум у право.Рики имаш логика на дете од предшколска возраст.
Да, пошто ќе се праиш сеа дека пред утакмицата не си бил "леле ако изгубат, леле ако изгубат, леле ако изгубат". Коа изедначија Сотон "леле ајде нека даат уште еден, ајде ајде", за на крај да бидеш "ај фак, тепаа". Да не се залажуваме, сите знаеме какви се размислувањата кај секој. Е за тоа е ситењето![]()
Аватари од ЛВГ ?![]()
Абе од шо ти е "испотен" газот дали стварно те оговараме, тајната група ти е главна преокупација. Сигурно навечер сонуваш шо имаме/ќе напишеме.Истакни ми го делот кај што не сум у право.
Немам потреба од тоа, јасно ми е кој е напатениот одамнаАбе од шо ти е "испотен" газот дали стварно те оговараме, тајната група ти е главна преокупација. Сигурно навечер сонуваш шо имаме/ќе напишеме.

Да, да, и на сите на позадина на пц ни е Мојс.

Мислев на шегата што се подготвуваше
помош: red hair
Добра шега на сметка на Ливерпулци.
После киксот вчера немаше да се знае дали вие нив, или тие вас ве тролаат![]()
Шо ти е мирна, Свонси со Барнли и ВБА играат следни. Тоа ако не е прво место, не знам што еБарем мене ми е мирна главата тука...

Шо ти е мирна, Свонси со Барнли и ВБА играат следни. Тоа ако не е прво место, не знам што е![]()

Ма и да изгубат, никој не се замара тука со нив (а ни со мене).
Затоа тука сум погласен, него ли во Примера![]()

Примера ? Кај шо завршивте трети од две екипи ?![]()

Оф топик си.
Ај... ви кажале сигурно Ливерпулците, да не се повторувам и јас![]()
Незнам за вас, ама според мене Ливерпул како да ја немаат онаа препознатлива игра од минатата година. И не ми кажувајте нови играчи, во првиот тим само двајца нови има моментално на теренот, и тие двајца се од одбраната. Знам дека е прерано да се суди, ама ова е многу блед Ливерпул, ни половина од тоа што беше минатата година
Да, треба да се сменат некои работи во тимот за да ја игра својата течна игра, но отсуството на некои играчи си го прави своето како и и сеуште не затворениот трансфер рок. Стариџ и Стерлинг како што изгледа сезонава ќе бидат јак тандем со Маркец кои почнува да игра од следното коло
И да...