Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Да, пошто ќе се праиш сеа дека пред утакмицата не си бил "леле ако изгубат, леле ако изгубат, леле ако изгубат". Коа изедначија Сотон "леле ајде нека даат уште еден, ајде ајде", за на крај да бидеш "ај фак, тепаа". Да не се залажуваме, сите знаеме какви се размислувањата кај секој. Е за тоа е ситењето :)

Знаеме какви се размислувањата, да, ние можи сме женските од спотовите/песните на Рајович па така лесни сме за читање. Башка, ова можи ко шок да ти дојди, ама не се се врти околку Ливерпул.[DOUBLEPOST=1408293146][/DOUBLEPOST]
Аватари од ЛВГ ? :D

Да, да, и на сите на позадина на пц ни е Мојс.

Истакни ми го делот кај што не сум у право.
Абе од шо ти е "испотен" газот дали стварно те оговараме, тајната група ти е главна преокупација. Сигурно навечер сонуваш шо имаме/ќе напишеме.

Абе од шо ти е "испотен" газот дали стварно те оговараме, тајната група ти е главна преокупација. Сигурно навечер сонуваш шо имаме/ќе напишеме.
Немам потреба од тоа, јасно ми е кој е напатениот одамна :)

Да, да, и на сите на позадина на пц ни е Мојс.

Мислев на шегата што се подготвуваше
помош: red hair :D

Добра шега на сметка на Ливерпулци.
После киксот вчера немаше да се знае дали вие нив, или тие вас ве тролаат :D

Мислев на шегата што се подготвуваше
помош: red hair :D

Добра шега на сметка на Ливерпулци.
После киксот вчера немаше да се знае дали вие нив, или тие вас ве тролаат :D

Абе кој и да изгуби ќе има мезење, нормално. Рики го тепаат филмови дека е нешто ексклузивно со ливерпул или сл.

Барем мене ми е мирна главата тука...

Шо ти е мирна, Свонси со Барнли и ВБА играат следни. Тоа ако не е прво место, не знам што е :D

Ма и да изгубат, никој не се замара тука со нив (а ни со мене). :D

Затоа тука сум погласен, него ли во Примера :icon_mrgr:

Ма и да изгубат, никој не се замара тука со нив (а ни со мене). :D

Затоа тука сум погласен, него ли во Примера :icon_mrgr:

Примера ? Кај шо завршивте трети од две екипи ? :D

Епа коа голот не моеш да го погодиш, ќе ти го збрцаат. Дебили :facepalm:

Незнам за вас, ама според мене Ливерпул како да ја немаат онаа препознатлива игра од минатата година. И не ми кажувајте нови играчи, во првиот тим само двајца нови има моментално на теренот, и тие двајца се од одбраната. Знам дека е прерано да се суди, ама ова е многу блед Ливерпул, ни половина од тоа што беше минатата година

Дај бе не судете од 1 утакмица, сетете се минатата сезона првото коло со Стоук како изиграа, исто во 90та за малце ќе ги успуштеја 3 бода (Мињоле одбрани пенал) .

-

Дали е заслужено или не победа си е победа. Многу значи сезона да отвориш со победа, се виде и Роџерс колку се радуваше после вториот гол :) Да, треба да се сменат некои работи во тимот за да ја игра својата течна игра, но отсуството на некои играчи си го прави своето како и и сеуште не затворениот трансфер рок. Стариџ и Стерлинг како што изгледа сезонава ќе бидат јак тандем со Маркец кои почнува да игра од следното коло (y)

Многу слатки 3 бода да ви кажам :ROFLMAO: И да...

WE'RE GONNA WIN THE LEAGUE!!!!

534ab7c7625ce_rodgers.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom