Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

esa2ajap.jpg

aj neka si porazgovaraat so Mojitce so Ed i Louis.

@Castiel sto mislis za decakov? :D

Бенатиа е ѕверка, сам ја држеше одбраната на Рома лани

Рио денес имаше катастрофално деби за QPR, негов беше играчот што му избега и му даде гол со глава.

esa2ajap.jpg

aj neka si porazgovaraat so Mojitce so Ed i Louis.

@Castiel sto mislis za decakov? :D

рома лани беше со само 25 примени гола ...а сезоната пред тоа има примено дури 56 гола...тоа се 30 гола помалку примени и најголем ''кривец'' беше токму бенатиа... Меѓу топ 3 дефанзивци е веќе подолго време во серија А дури и кога беше во удине...многу ми беше криво што милан не го зема за 11 милиони што е смешна сума за ваков играч...Одличен е во дефанзива права ѕверка е во воздушни дуели што супер ќе ви дојде за во ПЛ..доволно е спретен и доста е физички спремен...Доста е сличен со Компани...ќе ви дојде одлично само што пробле е што рома ќе бара негде 40-45 милиони евра.. Плус Сабатини е во англија т.е во Лондон е пазари за рома некој играч така да ништо чудно и да преговара со вас...али како и да е ако го земете одлична работа ќе завршите и за брзо време би бил меѓу топ 3 дефанзивици и во премиер лига... Само па ќе кажам проблем ќе е цената исто ко за строотман што објаснував...но доколку се одлучите да го земете вреди секој цент....

рома лани беше со само 25 примени гола ...а сезоната пред тоа има примено дури 56 гола...тоа се 30 гола помалку примени и најголем ''кривец'' беше токму бенатиа... Меѓу топ 3 дефанзивци е веќе подолго време во серија А дури и кога беше во удине...многу ми беше криво што милан не го зема за 11 милиони што е смешна сума за ваков играч...Одличен е во дефанзива права ѕверка е во воздушни дуели што супер ќе ви дојде за во ПЛ..доволно е спретен и доста е физички спремен...Доста е сличен со Компани...ќе ви дојде одлично само што пробле е што рома ќе бара негде 40-45 милиони евра.. Плус Сабатини е во англија т.е во Лондон е пазари за рома некој играч така да ништо чудно и да преговара со вас...али како и да е ако го земете одлична работа ќе завршите и за брзо време би бил меѓу топ 3 дефанзивици и во премиер лига... Само па ќе кажам проблем ќе е цената исто ко за строотман што објаснував...но доколку се одлучите да го земете вреди секој цент....
60м фунти за двајцата и у курац. :D

abe se e ok so benatia, ali Red Man ubavo vika deka pokorisno bi bilo da zemat igrac od sredinata, posto stvarno se ocajni vo toj del od terenot..

abe se e ok so benatia, ali Red Man ubavo vika deka pokorisno bi bilo da zemat igrac od sredinata, posto stvarno se ocajni vo toj del od terenot..
На Јунајтед му треба и играч од средина, и играч од одбрана, и играч по крило. И тоа е сосема скромно, за да може да се изгура до Јануари, кога Ван Гал ќе има многу појасна слика. Ако зборуваме до комплетен тим, 5-6 играчи фалат.

Aиии, сега разгледувам нешто за Бенатиа, лани, во 33 меча во кои играл тој, Рома само еднаш примила 3 гола од Јуве, 3 пати примила 2 гола, 10 пати примиле само еден гол, и имале 19 clean sheets...

Не ги сметам последните 3 кола кога веќе се знаеше кој е Шампион во Италија.

Aиии, сега разгледувам нешто за Бенатиа, лани, во 33 меча во кои играл тој, Рома само еднаш примила 3 гола од Јуве, 3 пати примила 2 гола, 10 пати примиле само еден гол, и имале 19 clean sheets...

Не ги сметам последните 3 кола кога веќе се знаеше кој е Шампион во Италија.
Фан сум и на Рома, и на Утд ( ако некој ми се качи на јаца како сум навивал за два тима слободно нека ми го издува и к*рот дур е таму ) , Бенатиа е страшен играч, а освен тоа има многу муда, прав лидер е , баш тоа што му треба на Утд, ама потпиша скоро нов договор и кажа доста со шпекулации, среќен сум , останувАм во Рома... ама никад не се знае...

Да не заборавам да спомнам, денес видов како изгледа белиот дрес со долги ракави во живо, не е лош воопшто.

Која new job бре, тренирање на клуб? Мотивација на играчи?
Седи таму, ќути си.

Замена, напаѓач место средњак у 85-та минута, кога напаѓаш да изедначиш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom