Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Дај молим те .... Трпела затоа што го сакала - My ass - да го сакаш нема да му правиш така.

Девојчето си ширело познанства ХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХА - леле значи 4 прста ќе дадам дечко ти да си шири познанства со други девојки (по можност позгодни и јебозовни од тебе) и да видам дали ќе немаш ништо против него ќе го окуражуваш уште така???

Има разлика од ширење познанства до ширење познанства.

Сакаш да ми кажеш дека ако ти се става тип што те свиѓа дечко ти нема да има никаков проблем со тоа?

Океј, и ја сум Бред Пит .... чим више се лажеме...

Деко бе, пак ли од почеток?
Ајде вака. Згрешила и не ја оправдувам. Дознал типов и сепак и дал втора шанса на девојката.
Зошто и дал втора шанса ако и префрлувал за се па кога го откачила нему му дошол паметот што направил?
Ако го сакала немало да го направи тоа, ако и тој ја сакал немало да ја повредува. Овде и двајцата се виновни..
Таа зошто му го дала бројот на фраерот, тој затоа што ја повредувал кога и дал втора шанса. Ако не ја заборавил преварата според вас не требало ни да продолжува со нејзе.

Во врска со мојот партнер... Ако му забранувам постојано да запознава нови личности нели тоа значи дека би го задушувала? Јас имам доверба во него иако сме на далечина знам дека не може да направи ништо. Имал шанси додека бевме скарани заради моја вина но од многу блисќи извори дознав дека ништо не направил. Значи најважна е и довербата.
Инаку кога веќе ме прашуваш за тип што ме свиѓа јас секогаш сум разговарала со него за тоа. Разговараме и на крајот одлучуваме што е најдобро. Или да го отстранам типот или тој да разговара од него, важно никогаш не криеме еден од друг. Имал љубоморни испади, и кавги и свашта кажано во нервоза но никогаш не ми набивал за моите грешќи во момент на афект.
Девојката се трудела да ја поврати довербата. Овој ја преминал секоја граница.
Да те прашам тебе нешто. Дали би и дал втора шанса на некоја девојка која ја сакаш а на крајот сепак и префрлуваш за грешќите при секоја кавга?

-ало
-ало.. пауза
дев:кој е на телефон?
грдиот: името
дев: А кој името не ми текнува?
грдиот: од викендов во саботата името, тип што е заљубен до уши, сакам да те видам повторно.
И она ми го даде телефонот, ја се распцув.. и така натаму..
Ми го покажа на фб кој е, го знам пошо и има пишувано, се имаме начекано неколку пати ја мери цела од глава до пети..
Проба да ми каже дека сакал некој да не скара, ја стегнав и ми кажа дека она му дала број и тоа било само...........
Ја не го побарав да се тепам со него, туку да разговарам, да ми каже он како било. Башка знае дека има дечко...
Луге доста е со совети.... Доволно се

-ало
-ало.. пауза
грдиот: од викендов во саботата името, тип што е заљубен до уши, сакам да те видам повторно.
Ми го покажа на фб кој е, го знам пошо и има пишувано, се имаме начекано неколку пати ја мери цела од глава до пети..
Проба да ми каже дека сакал некој да не скара, ја стегнав и ми кажа дека она му дала број и тоа било само...........
Ја не го побарав да се тепам со него, туку да разговарам, да ми каже он како било. Башка знае дека има дечко...
Ама и ти си за ќотек! Драма си направил од ништо.
Пробал и ве скарал. Кажав дека ништо немало, број му дала (големо чудо).
Требало да разговараш со неа, а не со него, зошто таквите „кретени“ ќе кажат се (па дури и лаги) само да ви ја расипат врската.
И не и се грижи, не те изневерила.
Ако веќе навистина ја сакаш, викни ја да излезете и да разговарате. Ама без нервози и без викање. Кажете што ви пречи кај едниот и другиот, и обидете се да најдете заеднички договор.
И колку за инфо, и јас сум дала број кога ќе се најдеш во „тесно“ и нема да можеш да го откачиш кретенот (знам наивна сум и глупава), а не дека сум сакала нешто со некој.

-ало
-ало.. пауза

Κутρа твоја девојκа, наебала зш не знае на неκој досаден моρон да му κаже да одјебе.
И јас не веρувам деκа те изневеρила. И по муабетот, објеκтивно да си гледал, ваљда и ти ќе си го увидел тоа.

-ало
-ало.. пауза
Негово си е да проба, што ако има дечко ?
Има и со мажи па се плескаат настрана ,ДЕЧКО имала :pos:

Κутρа твоја девојκа, наебала зш не знае на неκој досаден моρон да му κаже да одјебе.
И јас не веρувам деκа те изневеρила. И по муабетот, објеκтивно да си гледал, ваљда и ти ќе си го увидел тоа.
Ама пак... зашто му го дала бројот ако знаела дека ја свиѓа?

Ширела познанства :) (уште не ми се верува дека ваков коментар прочитав од жена хахахахаххаха)

Ах бре деца, деца.. Ќе пораснете и вие и ќе видите дека не е се така црно и бело ....

-ало
-ало.. пауза

Вевчанец?

Може сакала побрзо да го откачи, па му дала број да и се тргне од глава. Има досадни морони, ко што кажав, по муабетов што го слушнал типов на телефон, овој додворувачот е апла досаден, стави и на тоа плус некој кој може значењето на НЕ не го разбира и тоа е тоа.
Може и она сакала да си прави варијации со него, али после и светнало што прави, па измислила дека тој ја гњавел вечерта.
Може и го изневерила дечко и, па сега се преправа и лаже.

Значи, таа направила грешка, дали од што е наивна и смотана, или од тоа што намерно ја направила, не знам. Никој овде не кажа дека и ја брани постапката, ко што Деко алудира на секој негов пост. Али пак овој нејзинот, ко демек да и прости, па после да ја гњави, тоа па е ептен пичкарски потег, знај си ги границите до кај можеш да одиш и што можеш да поднесеш.

:pos: moze a cesalo a ne mozela da se iscesa sama pa mu go dala brojot da a pocesa

mozno e i da e bilo taka vrede da se razmislue

Ах бре деца, деца.. Ќе пораснете и вие и ќе видите дека не е се така црно и бело ....
Не е се, ама некои работи се. Нема што таа да "шири познанства" со некој деген на кого му се очигледни намерите. Како што ни дечково нема што да шири познанства со некои дрољи освен ако не сака да прави нешто. Некои работи си имаат граници. Имала дечко, наводно го сакала, и во таков случај требало да го отера имбецилов у три лепе пичке материне, не број да му дава.

Може сакала побрзо да го откачи, па му дала број да и се тргне од глава. Има досадни морони, ко што кажав, по муабетов што го слушнал типов на телефон, овој додворувачот е апла досаден, стави и на тоа плус некој кој може значењето на НЕ не го разбира и тоа е тоа.
Може и она сакала да си прави варијации со него, али после и светнало што прави, па измислила дека тој ја гњавел вечерта.
Може и го изневерила дечко и, па сега се преправа и лаже.

Значи, таа направила грешка, дали од што е наивна и смотана, или од тоа што намерно ја направила, не знам. Никој овде не кажа дека и ја брани постапката, ко што Деко алудира на секој негов пост. Али пак овој нејзинот, ко демек да и прости, па после да ја гњави, тоа па е ептен пичкарски потег, знај си ги границите до кај можеш да одиш и што можеш да поднесеш.
Зш се ебеше со него бе ?
ЕПТЕН БЕШЕ ДОСАДЕН МОРОН, се изебав со него за да престане да ме гњави , според твојата логика :pos:
Абе нема нишо лошо у давање број,ама коа ќе почнат вакви муабети :confused:[DOUBLEPOST=1408218400][/DOUBLEPOST]
И да се ебела тоа не е нешо за да се скараат,ехе колку се ебат на страна па не се скаруват.

Негово си е да проба, што ако има дечко ?
Има и со мажи па се плескаат настрана ,ДЕЧКО имала :pos:
Да си дочекаш и ти вакво нешто како дечково, нема да ти е многу смешно :coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom