- Член од
- 24 февруари 2012
- Мислења
- 1.012
- Поени од реакции
- 2.155
Дај молим те .... Трпела затоа што го сакала - My ass - да го сакаш нема да му правиш така.
Девојчето си ширело познанства ХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХА - леле значи 4 прста ќе дадам дечко ти да си шири познанства со други девојки (по можност позгодни и јебозовни од тебе) и да видам дали ќе немаш ништо против него ќе го окуражуваш уште така???
Има разлика од ширење познанства до ширење познанства.
Сакаш да ми кажеш дека ако ти се става тип што те свиѓа дечко ти нема да има никаков проблем со тоа?
Океј, и ја сум Бред Пит .... чим више се лажеме...
Деко бе, пак ли од почеток?
Ајде вака. Згрешила и не ја оправдувам. Дознал типов и сепак и дал втора шанса на девојката.
Зошто и дал втора шанса ако и префрлувал за се па кога го откачила нему му дошол паметот што направил?
Ако го сакала немало да го направи тоа, ако и тој ја сакал немало да ја повредува. Овде и двајцата се виновни..
Таа зошто му го дала бројот на фраерот, тој затоа што ја повредувал кога и дал втора шанса. Ако не ја заборавил преварата според вас не требало ни да продолжува со нејзе.
Во врска со мојот партнер... Ако му забранувам постојано да запознава нови личности нели тоа значи дека би го задушувала? Јас имам доверба во него иако сме на далечина знам дека не може да направи ништо. Имал шанси додека бевме скарани заради моја вина но од многу блисќи извори дознав дека ништо не направил. Значи најважна е и довербата.
Инаку кога веќе ме прашуваш за тип што ме свиѓа јас секогаш сум разговарала со него за тоа. Разговараме и на крајот одлучуваме што е најдобро. Или да го отстранам типот или тој да разговара од него, важно никогаш не криеме еден од друг. Имал љубоморни испади, и кавги и свашта кажано во нервоза но никогаш не ми набивал за моите грешќи во момент на афект.
Девојката се трудела да ја поврати довербата. Овој ја преминал секоја граница.
Да те прашам тебе нешто. Дали би и дал втора шанса на некоја девојка која ја сакаш а на крајот сепак и префрлуваш за грешќите при секоја кавга?