Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј пуштете некое добро стримче, не сум дома и на ТВ-во нема СК, па да ја почнам и ја ко што треба сезонава :)

Опасен хенговер имам ама битно не сум заборавил да наместам аларм за да ме разбуди за ПЛ
I know that feel bro, и ја сум лом. Али мене комшијата од што беше загрижен за мене да не пропуштам, уште у 8 ме разбуди со бормашина (y)

1850120_o.gif

Бајаги јајца покажува Ван Гал (pun intended) со Блекет. Нз само зашто РВП не игра. Али у секој случај... bold move е составов.
Па нема кој друг освен Блекет, Кин е деснак.

Ееее лани колку хенговери имав петок према сабота, пола утакмици не ги гледав. А и измени на фантази не стигнував да направам :icon_lol:

I know that feel bro, и ја сум лом. Али мене комшијата од што беше загрижен за мене да не пропуштам, уште у 8 ме разбуди со бормашина (y)
Јас во 8 си легнував :D

Интересен составов. Лингард не беше многу по офанзивен? Или знае и да брани?

Еванс и Блекет се тие што играат со лева ама првиов е повреден и затоа нигата ќе дебитира.
А уствари што везе има со што нога игра? Толку е битно тоа за центар-бековиве?

Barclays-Trophy

Ајде момци и девојки, со среќа нека е новава сезона! Да се изнагледаме голови, убави утакмици и интересни ситуации. На врвот да е израмнета борбата, па кој е најдобар нека го освои сликчево!(y) И нормално да пука ремет овде после секоја утакмица! :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom