Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Колку часа треба да се полни таблет на првото полнење?

http://prntscr.com/4d2o8v

ми исклучи за батерија и го ставив пред околу 2 часа да се полни... сеуште свети црвено сијаличката...

Колку часа треба да се полни таблет на првото полнење?

http://prntscr.com/4d2o8v

ми исклучи за батерија и го ставив пред околу 2 часа да се полни... сеуште свети црвено сијаличката...

Кога ке се наполни можеш слободно да го извадиш и да го користиш без проблем

Sent from my Samsung Galaxy Note 3 SM-N9005 using Tapatalk

]
А да ти дадам еден предлог?
Продади ги сегашните матична, процесор и рам, и земи некоја Asus/Gigabyte B85 матична, G3220 процесор (перформанси на ниво на E8400 или повисоки) и 4GB DDR3 рам. Со тоа ќе имаш многу посовремен систем со Sata 3, Usb 3, и поефикасен, со опции за надоградба во иднина. Вака само ќе тапкаш во место (не дека нема да осетиш подобрување, E8400 е доста побрз од тоа што го имаш сега, ама античка е платформата). Има една добра изрека за ова: Beating a dead horse.
Тоа горе вкупно ќе те фати околу 9000 ден.

Ако сепак во моментов си ептен кнап, да нема да имаш никаков проблем тој процесор ќе пасува на матичната. Сепак би ти рекол да присобереш пари и да почекаш малку, ќе се исплати.
abe site tia delovi gi imama jas knap sum so pari i sakam od aliexpres da go poracam go ima 15 evra e kolku za sega da rabotamm ponatamu planiram nov da kupam no sega da go poracam mi trebe dali ke odgvoara oti ova 1333Mhz me buni kaj mene ramot e 2 slota po 1 GB 800Mhz

]

abe site tia delovi gi imama jas knap sum so pari i sakam od aliexpres da go poracam go ima 15 evra e kolku za sega da rabotamm ponatamu planiram nov da kupam no sega da go poracam mi trebe dali ke odgvoara oti ova 1333Mhz me buni kaj mene ramot e 2 slota po 1 GB 800Mhz

Тоа 1333Mhz е FSB, интерфејс за комуникација обично меѓу процесорот и northbrigde чипсетот на матичната кој се користеше кај LGA775 платформата и постари, нема врска со брзината на меморијата.

Имам проблем со компијутерот имам некој си xp windows 2009 versia и кога го уклчувам компијутерот чекам некој 1 до 2 мин да се вклучи екранот незнам зошто толку бавно и кога ке се уклучи има едно f1 i delete да стиснам секојпат се појавува истото и мора да притиснам ф1 за да продолжи со вклучувањето незнам во што е проблемот??

Зошто не ми покажува никакви податоци за графичката кога ќе отидам во display прекy dxdiag ? Иначе имам две графички, денес го земав пц-то ми беше на надоградување па сакам да видам што каква е графичката.

Зошто не ми покажува никакви податоци за графичката кога ќе отидам во display прекy dxdiag ? Иначе имам две графички, денес го земав пц-то ми беше на надоградување па сакам да видам што каква е графичката.

Инсталирај AIDA 64 па види таму што како и стави слика тука

Инсталирај AIDA 64 па види таму што како и стави слика тука

Display: Video Adapter ATI Radeon HD 3450 (RV620)
3D Accelerator ATI Radeon HD 3450 (RV620)

Мислење за графичкава ? На нет прочитав дека не била добра за гејминг, а иначе јас барав да ми стават за гејминг графичка.

Display: Video Adapter ATI Radeon HD 3450 (RV620)
3D Accelerator ATI Radeon HD 3450 (RV620)

Мислење за графичкава ? На нет прочитав дека не била добра за гејминг, а иначе јас барав да ми стават за гејминг графичка.
Не ја бива за гејминг али ке бутка некој игри на медиум синтези

Planiram utre na mojot pc od 1GB ram da stavam uste 2Gb DDR2 i HDD od 160 gb :P inace AMD DUAL core X2(TM) 3600+ 1.92GHZ procesorot
Graficka NVIDIA 9500GT 1024MB
HDD 79 GB NZ STO FIRMA
Ke faka nekoi podobri igri? Za snimanje na YT mi se :)

Planiram utre na mojot pc od 1GB ram da stavam uste 2Gb DDR2 i HDD od 160 gb :P inace AMD DUAL core X2(TM) 3600+ 1.92GHZ procesorot
HDD 79 GB NZ STO FIRMA

Ништо нема да фаќа од подобрите игри

HDD 79 GB NZ STO FIRMA

Подобро не ги ставај, чувај ги парите за нов компјутер, освен ако веќе не си ги купил.

Подобро не ги ставај, чувај ги парите за нов компјутер, освен ако веќе не си ги купил.
Utre planiram da odam. Nov kompjuter ne dozvoluvaat roditelite radi finansiska kriza a vaka kolku tolku da otvora pobrzo i pojak da bide malku :) inace koga imav 1.5GB ram igrav AC:3 na nego :)

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

Utre planiram da odam. Nov kompjuter ne dozvoluvaat roditelite radi finansiska kriza a vaka kolku tolku da otvora pobrzo i pojak da bide malku :) inace koga imav 1.5GB ram igrav AC:3 na nego :)

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

стај диск од 500 гб, 160 is so 2007:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom